7 πράγματα που δεν γνωρίζουμε για τις αεροπορικές υπηρεσίες

Εάν ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο και ιδίως σε πτήσεις εξωτερικού, ίσως να γνωρίζετε κάποιο από τα ακόλουθα, αν όχι, διαβάστε 7 πράγματα που δεν γνωρίζουμε ότι μπορούν να μας προσφέρουν οι υπηρεσίες σε ένα αεροπλάνο.

  1. Σε πτήσεις που προσφέρεται και φαγητό μέσα στο αεροσκάφος, μπορείτε να ζητήσετε να σας φέρουν και δεύτερη μερίδα δωρεάν. Για παράδειγμα στις πτήσεις που γίνονται αργά τη νύχτα, πολλοί επιβάτες δεν τρώνε καν το φαγητό τους.
  2.  Εάν δε σας αρέσει ο καφές ή ο χυμός που προσφέρονται δωρεάν κατά τη διάρκεια της πτήσης, πολλές αεροπορικές εταιρίες διαθέτουν και άλλες επιλογές, όπως τσάι, αναψυκτικά, ακόμη και ζεστή σοκολάτα.
  3. Γνωρίζατε ότι εάν έχετε πονοκέφαλο μπορείτε να ζητήσετε από την αεροσυνοδό κάποιο παυσίπονο; Όλα τα αεροσκάφη διαθέτουν τα βασικά φάρμακα, παυσίπονα, επιδέσμους κ.λπ.
  4. Τα καθίσματα, το τραπεζάκι και τα διάφορα κουμπιά που ίσως χρειαστεί να αγγίξετε έχουν μικρόβια. Μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν υγρά μαντηλάκια αποστείρωσης από τις αεροσυνοδούς.
  5. Στις διεθνείς πτήσεις, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρίες παρέχουν δωρεάν αλκοολούχα ποτά, αρκεί να τα ζητήσετε.
  6. Στις μεγάλες πτήσεις, σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν πετάτε, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν είδη ανάγκης από τις αεροσυνοδούς, όπως: μάσκα ύπνου, ωτοασπίδες, χαρτιά για να παίξετε, ακόμη και ατομική οδοντόκρεμα και οδοντόβουρτσα. Μάλιστα, κάποιες αεροπορικές εταιρίες διαθέτουν και παιχνίδια για παιδιά, όπως παζλ, κόλλες ζωγραφικής, μαρκαδόρους κ.λπ.
  7. Αντί να πετάξετε το μπουκαλάκι με το νερό σας πριν πάτε στον έλεγχο του αεροδρομίου, μπορείτε να το κρατήσετε άδειο και να ζητήσετε από την αεροσυνοδό να σας το γεμίσει.

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress