Το πολυτελές καταφύγιο για το τέλος του κόσμου!

To συγκεκριμένο πρότζεκτ που βρίσκεται από τις αρχές του 2013 σε πλήρη εξέλιξη , πρόκειται για μια υπόγεια πολυτελής πολυκατοικία 15 ορόφων στο Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι σχεδιασμένη για την περίπτωση μια μεγάλης φυσική ή πυρηνικής καταστροφής και υπόσχεται να κρατήσει απόλυτα ασφαλείς όσους βρεθούν (έναντι υψηλού τιμήματος) στις εγκαταστάσεις της.

nuk2

 

Το καταφύγιο είχε αρχικά χτιστεί την δεκαετία του 1960 από τον Αμερικανικό στρατό, και πρόσφατα μια ιδιωτική εταιρεία που ειδικεύεται σε εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας το αγόρασε. Οι τοίχοι στο καταφύγιο έχουν πάχος πάνω από 3 μέτρα, και είναι ικανοί να αντέξουν ένα άμεσο πυρηνικό χτύπημα στις εγκαταστάσεις.

 

nuk3

Το καταφύγιο θα μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 100 άτομα, και κάθε διαμέρισμα περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού, και θα είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μην σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι δεκάδες μέτρα κάτω από τη Γη. Η εταιρεία που ανακατασκευάζει το καταφύγιο δηλώνει ότι οι ένοικοι που θα μένουν εκεί, θα μπορέσουν να επιβιώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι και για ένα χρόνο καθώς η εταιρεία θα έχει φροντίσει για όλες τις απαραίτητες προμήθειες, και μια τεράστια τουρμπίνα θα τροφοδοτεί με φρέσκο αέρα όλες τις εγκαταστάσεις.

nuk4

 

Η τιμή αγοράς ή ενοικίασης ενός διαμερίσματος στο καταφύγιο του Κάνσας ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή αλλά σίγουρα θα είναι για γερά πορτοφόλια..

 

nuk5 nuk6

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress