6 “κρυφές” δυνατότητες του Twitter

Το δημοφιλές αυτό Μέσο κοινωνικής  δικτύωσης, μπορεί να σας προσφέρει πολλά παραπάνω από τα γνωστά σε όλους μας, tweets. Δείτε, λοιπόν, πως μπορείτε να αξιοποιήσετε το Twitter παραγωγικά:

  1. “Χτίστε” το επαγγελματικό σας προφίλ: Σίγουρα το Twitter δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει ο ενδεχόμενος εργοδότης σας, αλλά το να έχετε ένα σοβαρό προφίλ, με μια καλή φωτογραφία, λίγα από τα στοιχεία του βιογραφικού στο bio σας και προσεκτικά επιλεγμένα tweets σίγουρα θα εκτιμηθεί αρκετά.
  2. twitter 1 Διαβάστε ειδήσεις: Εάν ακολουθείτε ειδησεογραφικά προφίλ στο Twitter δε θα χρειαστεί να διαβάσετε εφημερίδα ποτέ ξανά, καθώς, μέσω του Twitter έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις ειδήσεις, κυριολεκτικά, τη στιγμή που γίνονται.
  3. twitter 5Κάντε ψώνια: Γιατί να κάνετε online shopping από μεμονωμένες πλατφόρμες, ενώ μπορείτε να το κάνετε σε μία; Η δυνατότητα του Twitter να βλέπετε πράγματα σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να σας οδηγήσει σε περισσότερες προσφορές και ευκαιρίες.
  4. twitter 2“Κατασκοπεύστε” ένα μέρος που θέλετε να επισκεφτείτε: Εάν έχετε ενδοιασμούς, για παράδειγμα, για το να πάτε σε κάποια εκδήλωση, μέσω του Twitter, μπορείτε να δείτε τι γίνεται στην εκδήλωση αυτή, προτού καν φύγετε από το σπίτι, μέσω των φωτογραφιών, βίντεο και tweet των υπολοίπων παρευρισκομένων.
  5. twitter 4Ακούστε μουσική: Με μια απλή αναζήτηση, μπορείτε να ανακαλύψετε κάθε νέα κυκλοφορία από τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.
  6. twitter 3Χρησιμοποιήστε το σαν μηχανή αναζήτησης: Με το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να ενημερωθείτε για οτιδήποτε θέλετε, σε πραγματικό χρόνο, μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη μηχανή αναζήτησης, για κάποια από τα ερωτήματά σας.

twitter 6

Newmail.gr

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress