5 μυστικά για ένα καλύτερο αεροπορικό ταξίδι!

Μια πτήση με ένα αεροπλάνο μπορεί να γίνει μια ευχάριστη εμπειρία αρκεί να ξέρεις μερικά μυστικά, τα οποία θα σου εξασφαλίσουν ένα ήρεμο και άνετο ταξίδι προς τον αγαπημένο σου προορισμό. Σας παρουσιάζουμε πέντε “κόλπα” που χρησιμοποιούν οι επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο

 

Καθυστερήστε όσο μπορείτε την επιβίβαση σας για να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να μην κάθεται κανένας δίπλα σας.. 

Κλασική εικόνα, έχετε κάτσει στην θέση σας, έχετε απλωθεί και λίγα λεπτά πριν κλείσουν την πόρτα έρχεται και κάθεται δίπλα σας ένας επιβάτης που σε λίγα λεπτά θα μετανιώσετε την ώρα και την στιγμή που κλείσατε αυτή την πτήση.. έχει συμβεί σε όλους και θα εξακολουθεί να συμβαίνει εκτός αν καθυστερείτε την επιβίβαση σας στο αεροσκάφος.. Συνήθως λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες του αεροσκάφους και αφού έχουν ήδη καθίσει όλοι οι επιβάτες, τότε είναι που δημιουργούνται και κάποιες κενές θέσεις.. οπότε αν είστε από τους τελευταίους μπορείτε να ζητήσετε ευγενικά από το πλήρωμα να σας μετακινήσουν σε κάποια σειρά που να έχει άδεια καθίσματα..

sleep1

 

Αποφύγετε να καθίσετε κοντά στα χωρίσματα του αεροπλάνου

Συνήθως σε αυτά τα σημεία που χωρίζουν το αεροσκάφος, τοποθετούνται τα μωρά καθώς μπορούν με ασφάλεια να τοποθετηθούν τα port bebe λόγω άνεσης χώρου. Οπότε επιλέγοντας να καθίσετε όσο το δυνατόν πιο μακρυά από τα συγκεκριμένα σημεία τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να απολαύσετε ένα πιο ήσυχο ταξίδι..

 

baby

 

Αποφύγετε τα παράθυρα για να γλιτώσετε από ένα κρύωμα! 

Ενώ οι περισσότεροι επιβάτες προτιμούν τα παράθυρα επειδή έχουν την μοναδική θέα κατά την διάρκεια της πτήσης, οι συγκεκριμένες πτήσεις κρύβουν ένα μικρό πρόβλημα καθώς ταξιδεύοντας σε ύψος πάνω από 30.000 πόδια η εξωτερική θερμοκρασία μπορεί να φτάσει και του -50 βαθμούς Κελσίου και όσο καλά και να είναι μονωμένο το αεροσκάφος, τα πόδια σας θα κρυώσουν πολύ περισσότερο από ότι αν καθόσασταν μακρυά από το παράθυρο.

 

air

Πίνετε νερό κατά την διάρκεια της πτήσης

Όσο σημαντικό για τον οργανισμό μας είναι το νερό όταν πατάμε τα πόδια μας στη Γη, άλλο τόσο είναι όταν βρισκόμαστε και εκατοντάδες μέτρα ψηλά, καθώς ο αέρας μέσα στον θάλαμο του αεροσκάφους είναι συνήθως πολύ ξηρός με αποτέλεσμα να ξεραίνεται εύκολα ο λαιμός μας, και να κλείνει εύκολα η μύτη μας. Ενυδατώνοντας συχνά τον οργανισμό μας με νερό μπορούμε να αποφύγουμε πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις από το αεροπορικό μας ταξίδι.

 

Glass of water on airplane tray table by window

 

Γραφτείτε σε frequent flyer πρόγραμμα  για να έχετε πολλά προνόμια

Όλες πλέον οι αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν προνομιακά προγράμματα για τους συχνούς ταξιδιώτες, με την έκδοση μια απλής κάρτας που σε κάθε σας ταξίδι θα περνάτε τα μίλια που συγκεντρώσατε στο ταξίδι σας. Με αυτόν τον τρόπο εκτός από τα “βασικά” προνόμια που θα έχετε όπως για παράδειγμα, δωρεάν πάρκινγκ, αναμονή στην αίθουσα VIP και άλλα πολλά, έχετε πολλές πιθανότητες σε αρκετά σας ταξίδια να αναβαθμιστεί το εισιτήριο σας και να ταξιδέψετε πρώτη θέση!

Etihad-Airways-A380-First-Class-22

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress