Τρία αγοράκια πωλούν λεμονάδα για καλό σκοπό

Ορλάντο 2

Στις 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε, στη Νέα Υόρκη, η ετήσια παρέλαση της “Ημέρας Υπερηφάνειας” (“Pride Parade”) για την LGBT κοινότητα, στην οποία 3 4-χρονα αγοράκια, o Sam Bernstein, ο Finn Madden και ο Dean Haines, έκαναν κάτι πραγματικά συγκινητικό.

Ορλάντο 5

Οι γονείς των παιδιών θέλοντας, τόσο να τα ευαισθητοποιήσουν αναφορικά με το σεβασμό στη διαφορετικότητα, όσο και να βρουν ένα τρόπο να βοηθήσουν τα θύματα από το μακελειό στο Ορλάντο, σκέφτηκαν έναν πολύ απλό, αλλά έξυπνο τρόπο να μαζέψουν χρήματα, στήνοντας ένα πάγκο και βάζοντας τα παιδάκια να πουλήσουν σπιτική λεμονάδα, στην Pride Parade.

Ορλάντο 8

Για 1 μόλις δολάριο, τα αγόρια πουλούσαν δροσιστική λεμονάδα και κουλουράκια στα χρώματα της παρέλασης, μαζεύοντας 137 δολάρια, στο τέλος της ημέρας. Καθότι, μάλιστα, η κίνησή τους αυτή δημοσιοποιήθηκε, πολλοί άνθρωποι θέλησαν να ενισχύσουν την προσπάθειά τους και έτσι, την επόμενη ημέρα, τα παιδάκια δώρισαν 250 δολάρια στα θύματα του μακελειού στο Ορλάντο.

Ορλάντο 7

Οι γονείς τους δηλώνουν: “Ζούμε στο χωριό Greenwich, όπου η διαφορετικότητα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Έτσι, εάν κάθε 4-χρονο μάθαινε τι είναι η διαφορετικότητα και η δικαιοσύνη, ο κόσμος θα ήταν πολύ διαφορετικός.” και “Όταν είπαμε στα παιδιά ότι θα γιορτάσουμε κι εμείς τη ζωή και την αγάπη και παράλληλα θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε χρήματα για κάτι τόσο σημαντικό, ενθουσιάστηκαν! Τα αγόρια αισθάνθηκαν υπεύθυνα για το “μαγαζί” τους και ένιωσαν υπερήφανα, γνωρίζοντας ότι κάνουν κάτι για να βοηθήσουν τους άλλους.”

Ορλάντο 9

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress