Όταν πουλάνε στην κυριολεξία αέρα..

Δύο επιχειρηματίες από την Ίμπιζα σκέφτηκαν να βγάλουν λεφτά πουλώντας ότι πιο φθηνό υπάρχει στην περιοχή τους.. και δεν είναι κάτι άλλο παρά αέρα συσκευασμένο σε κουτί! Για έξι ευρώ μπορείτε και εσείς να παραγγείλετε τον “αγνό και καθαρό” αέρα από την Ίμπιζα, με τα κουτάκια από αέρα κοπανιστό να έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα από τουρίστες που φεύγοντας από την Ίμπιζα θέλουν να πάρουν μαζί τους και τον αέρα της..

ιν1

Η ιδέα της πώλησης αέρα.. δεν είναι κάτι καινούργιο. Στις αρχές του 2010 μια εταιρεία στην Χιλή ξεκίνησε να πουλάει συσκευασμένο αέρα από τα βουνά της χώρας, και στις αρχές του 2016 μια εταιρεία από την Γαλλία  ξεκίνησε να πουλάει αέρα από την εξοχή της Γαλλίας συσκευασμένο σε πολυτελή κουτάκια..

ιν22

Η διαφορά με τα κουτάκια από αέρα της Ίμπιζα είναι ότι τα συγκεκριμένα κουτάκια δεν ανοίγουν και έτσι μένει για πάντα ο αέρας της περιοχής μέσα στο κουτάκι, κρατώντας για πάντα μέσα του την φρεσκάδα της περιοχής.. Η εταιρεία γράφει για το “προϊόν” της” ” Ο αέρας μέσα στο κουτάκι που κρατάτε είναι 100% φρέσκος αέρας από την Ίμπιζα, χωρίς συντηρητικά.. και συσκευάστηκε  στο νησί”, τα συμπεράσματα δικά σας..

ιν33

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress