Το φιλοδώρημα των 500 δολαρίων!

O Αμερικάνος Kasey Simmons περίμενε στο ταμείο του σούπερ μάρκετ όταν ακριβώς μπροστά του στην βρισκόταν μια ηλικιωμένη κυρία που φαινόταν σαν να έκλαιγε. Την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα έβγαλε την πιστωτική της κάρτα για να πληρώσει τα ψώνια της, ο Simmons ένιωσε την ανάγκη να την πληρώσει αυτός τα ψώνια της πληρώνοντας στην ταμία 17 δολάρια όσο και ο λογαριασμός της γυναίκας. Η ηλικιωμένη γυναίκα έμεινε κυριολεκτικά άφωνη από αυτή την απροσδόκητη πράξη γενναιοδωρίας του Kasey, με τον ίδιο να της λέει ότι εργάζεται ως σερβιτόρος στο εστιατόριο Applebees που βρίσκεται λίγο πιο μακρυά από το σούπερ μάρκετ, και αν ποτέ χρειαζόταν κάποιον άνθρωπο για να μιλήσει θα την περίμενε στο εστιατόριο για να την κεράσει έναν καφέ!

Την επόμενη μέρα ο 35χρονος πήγε κανονικά στην δουλειά του όταν μια νεαρή κοπέλα μπήκε στο εστιατόριο, έκατσε σε ένα τραπέζι και παρήγγειλε ένα μπουκάλι νερό. Μετά από λίγο ζήτησε τον λογαριασμό και ο Kasey της πήγε στο τραπέζι τον λογαριασμό που ήταν συνολικά 0.37 σεντς. Η γυναίκα έδωσε την πιστωτική της κάρτα και στην απόδειξη πρόσθεσε το ποσό των 500 δολαρίων για φιλοδώρημα για τον Kasey, γράφοντας σ’ ένα χαρτάκι και ένα σημείωμα προς τον σερβιτόρο..

O 35χρονος σερβιτόρος

O 35χρονος σερβιτόρος

To σημείωμα έγραφε: ” Εκ μέρους της οικογένειας Sullivan, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε και να σε συγχαρούμε για αυτό που είσαι! Η μητέρα μας περνάει αυτό το διάστημα μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της καθώς πριν από λίγες βδομάδες  έχασε τον άντρα της και πατέρα μας, αλλά με την κίνηση σου της έφτιαξες πραγματικά την μέρα, αφού γύρισε την ίδια μέρα στο σπίτι με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της. Σε ευχαριστούμε για όλα”

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress