Το σπίτι που φτιάχνεται με ένα κατσαβίδι!

Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Multipod Studio, με έδρα την Γαλλία σχεδίασε αυτό το ιδιαίτερο σπίτι, που το ονόμασε “Pop Up House” , το σπίτι που “ξεπετάγεται”.. Γιατί κυριολεκτικά αποτελείται από έτοιμα σετ από “μπλοκ” που συναρμολογούνται εύκολα και το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι ένα κατσαβίδι.. και σε τέσσερις μέρες έχει καινούργιο σπίτι!

Το σπίτι πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014, αλλά πριν από λίγους μήνες η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει πουλήσει πλέον εκατοντάδες σπίτια “lego” σε όλο τον πλανήτη. To πρωτότυπο σπίτι της εταιρείας είναι 150 τετραγωνικά, με ένα μεγάλο σαλόνι που επικοινωνεί με την κουζίνα, και έχει και χώρο για μια μεγάλη τραπεζαρία. Το ιδιαίτερο αυτό σπίτι έχει ένα μάστερ υπνοδωμάτιο με μπάνιο, και δύο ακόμα μικρότερα υπνοδωμάτια. Το “φτιάξτο μόνος σου” σπίτι, διαθέτει χώρο για ένα μεγάλο γραφείο, καθώς και ταράτσα όπου μπορεί κάποιος να τοποθετήσει τραπέζι για πιο ρομαντικά δείπνα..

Το κόστος αγοράς του συγκεκριμένου σπιτιού ξεκινάει από 1.500 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ

ικεασπιτι1 ικεασπιτι2 ικεασπιτι3 ικεασπιτι4 ικεασπιτι5

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress