Το μωρό που θα ταξιδεύει δωρεάν για όλη του τη ζωή!

Το συγκεκριμένο μωρό θα ταξιδεύει δωρεάν αεροπορικώς για όλη του ζωή, και  ήδη του προστέθηκαν απεριόριστα μίλια και διαδρομές με την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, καθώς πριν από λίγες μέρες γεννήθηκε πρόωρα μέσα στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια μιας πτήσης από το Ντουμπάι προς τις Φιλιππίνες!

Μια έγκυος γυναίκα που έφευγε πήγαινε στις Φιλιππίνες για να συναντήσει τους γονείς της, αισθάνθηκε έντονους πόνους και κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα, έστω και πρόωρα να γεννήσει.. Ευτυχώς μέσα στο αεροπλάνο ταξίδευαν και δύο νοσοκόμες και την βοήθησαν να γεννήσει αφού πρώτα μεταφέρθηκε στην πρώτη θέση του αεροσκάφους και δημιουργήθηκε ο απαραίτητος χώρος. Μέσα σε λίγα λεπτά το υγιέστατο κοριτσάκι άνοιξε τα μάτια του σ’ ένα διαφορετικό περιβάλλον απ΄ ότι συνηθίζεται.. με το αεροσκάφος να βρίσκεται σε ύψος 12,000 μέτρων και με τον πιλότο να αποφασίζει να προσγειωθεί στην Ινδία προκειμένου να μεταφερθεί η γυναίκα και το νεογέννητο κοριτσάκι σ΄ ένα μαιευτήριο.

Στο αεροσκάφος ταξίδευε επίσης και μια μητέρα ενός νεογέννητου κοριτσιού η οποία και έδωσε μερικά ρούχα που είχε μαζί της για το κοριτσάκι της, και έτσι το νεογέννητο μωρό απέκτησε και το πρώτο του δώρο πάλι εν πτήσει..

Μετά το ευχάριστο αυτό γεγονός η αεροπορική εταιρεία Cebu Pacifi αποφάσισε να πιστώσει στο νεογέννητο κοριτσάκι απεριόριστα μίλια και έτσι θα μπορεί να ταξιδεύει για όλη της τη ζωή δωρεάν με την συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία!

fd

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress