Το μονοπάτι των 24,000 χιλιομέτρων!

Εδώ και σχεδόν 25 χρόνια, από τις αρχές του 1992, στον Καναδά κατασκευάζεται ο μεγαλύτερος δρόμος αποκλειστικά για πεζοπορία που διασχίζει ολόκληρη τη χώρα περνώντας μέσα από πανέμορφες περιοχές του Καναδά, χωρίς να επιτρέπεται σε κανένα σημείο του τεράστιου μονοπατιού η είσοδος αυτοκινήτων. Σήμερα έχει ολοκληρωθεί σχεδόν το 90% της τεράστιας διαδρομής και μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του, θα είναι το μεγαλύτερο μονοπάτι του πλανήτη διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Το μονοπάτι των 24,000 χιλιομέτρων ξεκινάει από τη Νέα Γη και καταλήγει στην Βρετανική Κολομβία του Καναδά, διασχίζοντας 13 πολιτείες της χώρας.

221 32111 33221

Οι τυχεροί περιπατητές του μοναδικού αυτού μονοπατιού θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν κυριολεκτικά απάτητα μέρη της τεράστιας χώρας, περνώντας μέσα από λίμνες και δάση που έχουν παραμείνει ανέπαφα από την ανθρώπινη δραστηριότητα! H κυβέρνηση του Καναδά φιλοδοξεί επίσης με αυτό το μονοπάτι να φέρει όλους τους Καναδούς να περπατήσουν και να γνωρίσουν καλύτερα τις μοναδικές ομορφιές της χώρας καθώς το μονοπάτι περνάει πολύ κοντά και από μεγάλες πόλεις και χωριά της χώρας, αποτελώντας ουσιαστικά ένα σύμβολο ενότητας της χώρας!

ccwww ddssa veeew vv331

Εκτός από την πεζοπορία, στο μονοπάτι των 24,000 χιλιομέτρων θα επιτρέπεται η ορεινή ποδηλασία, ιππασία καθώς και η κωπηλασία καθώς το 30% της διαδρομής μπορεί κάποιος εναλλακτικά να το διασχίσει κωπηλατώντας στις πανέμορφες λίμνες που θα συναντήσει!

vvccw vvvcsw ρ1 ρ2 ρ3 ρ4 ρ5 ρ6 ρ7 ρ8

Newmail.gr με πληροφορίες από mymodernmet

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress