Το μικρό χωριό στο Βέλγιο που έγινε εισβολή από χιλιάδες κυνηγούς Pokemon!

Το ήσυχο χωριό Lillo, με τους μόλις 35 μόνιμους κατοίκους θεωρείται από τα πιο ήσυχα και γραφικά χωριουδάκια του Βελγίου… αυτό μέχρι πριν λίγες μέρες. Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα οι επτά μοναδικοί δρόμοι του μικρού χωριού γέμισαν από χιλιάδες άτομα με τα κινητά τους τηλέφωνα να σαρώνουν όλο το χωριό προς αναζήτηση ενός σπάνιου Pokemon, την παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αυστραλία και έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη, με τους εικονικούς κυνηγούς pokemon να κατακλύζουν τους δρόμους και τις γειτονιές!

pokmain

Για κάποιο λόγο η εταιρεία Niantic, μια θυγατρική εταιρεία της Nintendo που δημιουργήσει και το παιχνίδι Pokemon Go, αποφάσισε ότι στο μικρό αυτό χωριό στο Βέλγιο υπάρχουν κρυμμένα χιλιάδες πολύτιμα pokemon, ανεβάζοντας την είδηση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας. Μέσα σε λίγα λεπτά το νέο διαδόθηκε και οι συλλέκτες Pokemon έσπευσαν στο μικρό αυτό χωριό για να πιάσουν τα πολυπόθητα ψηφιακά θηράματα τους! Από την μανία των κυνηγών Pokemon δεν ξέφυγε ούτε ένα παλιό στρατόπεδο της περιοχής όπου αναφέρθηκε επίσης η εμφάνιση σπάνιων εικονικών πλασμάτων!

Ο ιδιοκτήτης ενός μικρού καφέ, του μοναδικού στο χωριό, δεν περίμενε ποτέ ότι θα είχε τέτοιο τζίρο από την μαζική εμφάνιση πελατών στο μικρό του καφέ, με τον μαγαζί του να ξεμένει από προμήθειες μέσα σε λίγες ώρες και το ίδιο να δηλώνει σε τοπική εφημερίδα ότι τα Pokemon ήταν η καλύτερη διαφήμιση για το μικρό χωριουδάκι!

Με τα σπάνια Pokemon να εμφανίζονται ακόμα και σήμερα στο μικρό χωριό, παίκτες από όλο τον πλανήτη έχουν ήδη κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για το Βέλγιο, με τον αριθμό των επισκεπτών να γεμίζει ασφυκτικά τα δρομάκια του γραφικού χωριού..

h

 

iklo

 

lkkkkk

 

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress