Το λεωφορείο – μανάβικο με τα βιολογικά προϊόντα!

Ξεκίνησε με μια απλή ιδέα να διαδώσει την υγιεινή διατροφή στις γειτονιές του Σαιντ Λούις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο φοιτητής ιατρικής, Τζέριμι Γκος μαζί με δύο άλλου συμφοιτητές τους είχαν κάνει την πτυχιακή τους εργασία πάνω στην διατροφή των Αμερικανών, και τα ευρήματα της έρευνας τους ήταν απογοητευτικά. Η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών τρέφεται με πρόχειρο φαγητό, με πολλές θερμίδες και επικίνδυνα λιπαρά.

Ειδικά στις φτωχογειτονιές του Σαιντ Λούις το πρόβλημα αυτό ήταν ακόμα πιο έντονο καθώς οι κάτοικοι των περιοχών αυτών δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν όχι μόνο βιολογικά φρούτα και λαχανικά αλλά και τρόφιμα για τις καθημερινές τους διατροφικές ανάγκες. Έτσι λοιπόν σκεφτήκανε να φτιάξουν το λεωφορείο-μανάβικο που θα γυρνάει σε όλες τις γειτονιές και θα προσφέρει σε πολύ χαμηλές τιμές βιολογικά φρούτα και λαχανικά, από ντόπιους παραγωγούς. Οι υπάλληλοι που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας αυτό το φιλόδοξο σχέδιο είναι όλοι τους εθελοντές μειώνοντας ακόμα περισσότερο τα λειτουργικά έξοδα της πρωτότυπης αυτής ιδέας..

4z3nz-grocery-store-on-wheels-4 87mkp-grocery-store-on-wheels-6 7505n-grocery-store-on-wheels-2 cx7y1-grocery-store-on-wheels-3 dv8m1-grocery-store-on-wheels-7 koxbc-grocery-store-on-wheels-5 zv4fo-grocery-store-on-wheels-1

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress