Το “κρυφτό” έγινε παιχνίδι και για μεγάλους!

Το παιχνίδι που όλοι λατρέψαμε όταν ήμασταν παιδιά και που ακόμα και σήμερα ζηλεύουμε όταν βλέπουμε τα παιδιά να το παίζουν, το αγαπημένο μας κρυφτό, έχει γίνει πλέον παιχνίδι και για μεγάλους στην γειτονική Ιταλία, με τουρνουά του δημοφιλούς παιχνιδιού να διοργανώνονται κάθε μήνα και με τους Ιταλούς να συρρέουν κατά χιλιάδες στην πανέμορφη πόλη Consonno προκειμένου να συμμετέχουν στο καθιερωμένο πλέον Παγκόσμιο πρωτάθλημα Nascodino, που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, στις 3 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία!

κ1 κ2

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα κρυφτού θα είναι το έκτο που διοργανώνεται στην περιοχή, με τα προηγούμενα παγκόσμια πρωταθλήματα να σημειώνουν τεράστια επιτυχία! Το πρωτάθλημα αυτό θα διεξαχθεί σε ένα τεράστιο πάρκο της πόλης που κάποτε ήταν ζωολογικός κήπος με τεράστιες εκτάσεις πρασίνου και μικρές τεχνητές λίμνες.

κ3 κ4

Οι κανόνες για το ιδιαίτερο αυτό “κρυφτό” είναι λίγο διαφορετικοί από το κλασικό παιχνίδι που παίζαμε στα παιδικά μας χρόνια. Για να συμμετέχει κάποιος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι πάνω από 18 ετών, και η κάθε ομάδα που αποτελείται από πέντε άτομα θα πρέπει να πληρώσει 125 ευρώ για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Όταν δημιουργηθούν όλες οι ομάδες τότε χωρίζονται σε τέσσερα γκρουπ και ένα μέλος από κάθε γκρουπ πρέπει να βρει την τέλεια κρυψώνα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Νικητής του παιχνιδιού θα ανακηρυχθεί το κρυμμένο μέλος της ομάδας να καταφέρει μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά να τρέξει και να ακουμπήσει ένα μεγάλο πολύχρωμο μαξιλάρι που βρίσκεται στο πάρκο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από την ομάδα “επιτήρησης” που σαρώνει όλην την περιοχή για τους κρυμμένους παίχτες!

κ5 κ6

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιοχή που γίνεται το πρωτάθλημα καλύπτει μια έκταση 25 στρεμμάτων με το πολύχρωμο μαξιλάρι να αλλάζει τοποθεσία κάθε φορά, τότε σίγουρα ο κρυμμένος παίχτης πρέπει να σκαρφιστεί διάφορους τρόπους προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός!

Newmail.gr 

Πηγή φώτο: Nascondino World Championship

κ7

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress