Το κλεμμένο παπάκι που γύρισε σπίτι του..

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που το συγκεκριμένο παπάκι κλάπηκε από ένα σπίτι στα Χάμπτονς ένα προάστιο της Νέας Υόρκης, με το παπάκι να γυρνάει σε όλο τον κόσμο περνώντας μάλιστα ακόμα και από την Ελλάδα!

δσσ

Πριν λίγες μέρες το κίτρινο πλαστικό παπάκι βρέθηκε μπροστά από την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας Troiano, με τους ίδιους να μην ξέρουν ποιος απήγαγε το πλαστικό τους παπάκι και γύρισε μαζί του όλον τον πλανήτη βγάζοντας μάλιστα και από μια φωτογραφία σε κάθε τους ταξίδι!

δ1 δ2

Πριν από δέκα χρόνια, η μικρότερη κόρη της οικογένειας έλαβε ως δώρο το συγκεκριμένο παπάκι που ονόμασε Gale, το οποίο είχε τοποθετήσει σε μια μικρή λιμνούλα που έχουν στον κήπο του σπιτιού τους. Κάποια στιγμή το παπάκι χάθηκε από την λιμνούλα και η οικογένεια των Troiano υπέθεσε ότι θα το πήρε κάποιο ζώο ή μπορεί να το σήκωσε ο αέρας, μέχρι που μερικές εβδομάδες αργότερα η οικογένεια έλαβε ένα γράμμα στο σπίτι τους που είχε μέσα μια κάρτα από το Κουβέιτ και μια φωτογραφία του Gale, γράφοντας τους ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και μετά να επιστρέψει στο σπίτι τους.. Ο αποστολέας του γράμματος φυσικά δεν ήταν γραμμένος στον φάκελο και έτσι το μυστήριο με την απαγωγή της πάπιας είχε μόλις ξεκινήσει..

δ3 δ4 δςς

Στα επόμενα πέντε χρόνια, η οικογένεια λάμβανε συνέχεια γράμματα με τις φωτογραφίες της κίτρινης πάπιας σε πολλές χώρες του πλανήτης, όπου και τους έγραφε πάντα και μια σύντομη ιστορία για την κάθε χώρα που επισκεπτόταν! Ο Gale αφού ταξίδεψε σε περισσότερες από 20 χώρες και τράβηξε αμέτρητες φωτογραφίες αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην «οικογένεια» του, με τους ίδιους να δημιουργούν και σελίδα στο Facebook με την απίστευτη ταξιδιωτική περιπέτεια της μοναδικής κίτρινης πάπιας!

Newmail.gr

 

δσσσ

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress