Το κατάστημα που δοκιμάζεις ακόμα και την ντουζιέρα!

Ένα κατάστημα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες διαλέγουν ένα προϊόν. Το κατάστημα Pirch, το οποίο ειδικεύεται στα είδη σπιτιού, από έπιπλα για το σαλόνι μέχρι και ντουζιέρες, αφήνει τους πελάτες να τα δοκιμάσουν πριν προχωρήσουν στην αγορά τους!

Οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο κατάστημα είναι πλήρως λειτουργικό, οι φούρνοι και οι κουζίνες δουλεύουν κανονικά και το κατάστημα παρέχει και στους πελάτες και τρόφιμα ώστε να μαγειρέψουν στην κουζίνα για να δούνε την απόδοση της!  Μέχρι και οι ντουζιέρες είναι έτοιμες για χρήση για κάποιον που θέλει να τις δοκιμάσει..

Ολόκληρο το μαγαζί είναι έτσι στημένο που θυμίζει ένα σπίτι, με στόχο να κάνει τους πελάτες να αισθάνονται ότι όντως βρίσκονται στο σπίτι τους. Στο σαλόνι υπάρχουν τραπέζια με σνακ, καθώς και μια τηλεόραση παίζει συνέχεια μια ταινία ώστε να μπορέσει ο υποψήφιος αγοραστής να δοκιμάσει τα έπιπλα σε πραγματικές συνθήκες.. Στην τραπεζαρία είναι υπάρχουν πάντα έτοιμα σερβίτσια, και ένας μάγειρας μπορεί να σερβίρει το πιάτο της ημέρας μαζί με ένα ποτήρι κρασί! Το κατάστημα Pirch ήδη με αυτόν τον τρόπο έχει προσελκύσει πολλούς πελάτες ( μεταξύ αυτών και πολλούς που απλά πάνε για το δωρεάν φαγητό..), και έχει αυξήσει σημαντικά τον τζίρο του.

pirch1 pirch2 pirch3 pirch5

img_20131221_153419_907 modern modern-bath-products Pirch-Event-Cooking Pirch-Headquarters-by-Hollander-Design-Group-San-Diego-US

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress