Το βιογραφικό των αποτυχιών

Ακόμη κι αν έχεις διδακτορικό στο Princeton, δε σημαίνει ότι δεν έχεις και αποτυχίες στη ζωή σου. Αυτό αποδεικνύει ο Johannes Haushofer, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Princeton, ο οποίος δημιούργησε ένα βιογραφικό σημείωμα με τις αποτυχίες του.

Στο βιογραφικό του σημείωμα, ο ίδιος αναφέρει: “Οι αποτυχίες κάποιου είναι σχεδόν αόρατες, μόνο οι επιτυχίες του είναι ορατές”, “Ακόμη και οι καθηγητές Πανεπιστήμιου έχουν κακές ημέρες και οι αιτήσεις τους είναι για τα σκουπίδια”, ενώ παραθέτει 6 μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στα οποία δεν έγινε δεκτός, 3 θέσεις εργασίας σε Πανεπιστήμια όπως το MIT και το Harvard στις οποίες δεν τον πήραν και πολλές ακόμη αποτυχίες του από την αρχή της ακαδημαϊκής του καριέρας.

Κλείνοντας, ως μία ακόμη αποτυχία της ακαδημαϊκής του καριέρας αναφέρει “Αυτό το βιογραφικό σημείωμα, έχει λάβει περισσότερη δημοσιότητα από ολόκληρη την πανεπιστημιακή μου δραστηριότητα!”

Με αυτή του την κίνηση, ο Haushofer δίνει το παράδειγμα ότι ο καθένας μπορεί να έχει αποτυχίες στη ζωή του. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην το βάζει κάτω και να συνεχίζει.

 

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress