Το αινιγματικό αεροδρόμιο του Ντένβερ!

Στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκεται το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλους τους λάτρεις των συνωμοσιών του πλανήτη! Η κατασκευή του αεροδρομίου του Ντένβερ ολοκληρώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου του 1995, και κόστισε στην Αμερικανική κυβέρνηση παραπάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί ποτέ στην ιστορία των ΗΠΑ για την κατασκευή ενός αεροδρομίου! Το αεροδρόμιο καλύπτει μια έκταση σχεδόν 36,000 στρεμμάτων, την διπλάσια έκταση από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο το μυστήριο για τον λόγο που ένα όχι και τόσο κεντρικό αεροδρόμιο χρειάστηκε να επεκταθεί σε μια τόσο μεγάλη έκταση..

Ας ξεκινήσουμε όμως από τους ιδρυτές του περίεργου αεροδρομίου. Ένα μέρος της τεράστιας επένδυσης πληρώθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του κόστους του αεροδρομίου πληρώθηκε από ένα ιδιωτικό Fund, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν ποτέ γνωστά, παρά μόνο στην είσοδο του αεροδρομίου υπάρχει μια μεγάλη μαρμάρινη πινακίδα που γράφει ότι το αεροδρόμιο χρηματοδοτήθηκε από την “Νέα Αεροπορική Υπηρεσία του Πλανήτη”, που για πολλούς σημαίνει “Νέα Τάξη Πραγμάτων..” .Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στην συγκεκριμένη επιγραφή υπάρχει και το μασονικό σύμβολο με το γράμμα G και το μοιρογνωμόνιο..

fdd

Ένα μεγάλο μέρος του αεροδρομίου βρίσκεται κάτω από το έδαφος, με τους εργάτες που δούλευαν χρόνια στην κατασκευή του αεροδρομίου να κάνουν λόγο για την ύπαρξη τουλάχιστον 5 υπόγειων ορόφων με μεγάλες αίθουσες οι οποίες παραμένουν μέχρι και σήμερα κλειστές και σφραγισμένες, άγνωστο για ποιο λόγο και τι σκοπό εξυπηρετεί η κατασκευή τους.. Πολλοί ωστόσο κάνουν λόγο ότι πρόκειται για πυρηνικά καταφύγια για την ελίτ του πλανήτη, και ότι έχουν δημιουργηθεί πολυτελή δωμάτια με όλες τις ανέσεις για την περίπτωση ενός πυρηνικού πολέμου..

d

To κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου με τις λευκές κορυφές που κατασκευάστηκαν για να εναρμονίζονται με τα Rocky Mountains της Πολιτείας, περιέχει μια σειρά από περίεργα σύμβολα και αγάλματα με μερικά να είναι πραγματικά ανατριχιαστικά καθώς αναπαριστούν πολύ σκληρές εικόνες και γεγονότα.. Έξω ακριβώς από τον κεντρικό σταθμό του αεροδρομίου βρίσκεται το Mustang, ένα ιδιαίτερο άγαλμα αλόγου φτιαγμένο από φάιμπεργκλας, με τα φωτισμένα κόκκινα μάτια του να παραπέμπουν σε ένα πλάσμα από τον κάτω κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καλλιτέχνης Luis Jimenez που έφτιαξε το άγαλμα, έχασε τη ζωή του όταν κατά την διάρκεια τοποθέτησης του κεφαλιού του αλόγου, το κεφάλι έπεσε πάνω του τραυματίζοντας τον θανάσιμα!

hhh

Οι τοιχογραφίες που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου είναι εξίσου περίεργες, με την πιο χαρακτηριστική τοιχογραφία να αναπαριστά έναν τρομακτικό σκελετωμένο στρατιώτη με μια μεγάλη χαντζάρα στο ένα χέρι, ένα αυτόματο όπλο στο άλλο χέρι, και ένα λευκό περιστέρι να έχει προφανώς σκοτωθεί από τον ίδιο, και με ένα γκρίζο “κύμα” που έχει δημιουργήσει ο ίδιος να παρασύρει στον θάνατο μια γυναίκα με τα παιδιά της..

fffs

Στο δάπεδο του κεντρικού σταθμού υπάρχουν επίσης σκαλισμένες διάφορες επιγραφές με λέξεις που οι περισσότερες δεν βγάζουν κανένα νόημα..

ttrrr ytt yy

To Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αποτελεί ένα από τα σύγχρονα μυστήρια του πλανήτη μας, με τους δημιουργούς του αεροδρομίου είτε να θέλουν απλά να εντυπωσιάσουν με τα περίεργα σύμβολα τους ή να προειδοποιήσουν τον κόσμο για κάτι το οποίο ξέρουν ότι έρχεται στον κόσμο μας..

12w 112 123 5643 6665 11123 hh z

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress