Τον θεωρούσαν νεκρό. Ένα χρόνο μετά επέστρεψε σπίτι του!

Μια οικογένεια από την Ινδονησία πήρε την τρομάρα της ζωής της όταν ένα χρόνο μετά την κηδεία του συζύγου και πατέρα της οικογένειας, ο 62χρονος εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού! Ο θάνατος του 62χρονου είχε ανακοινωθεί από νοσοκομείο της περιοχής όταν τον Μάιο του 2015 θεωρείτο ότι είχε εμπλακεί σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.

δ2

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο όταν ο 62χρονος Waluyo έφυγε από το μικρό χωριό που ζούσε με την οικογένεια του για να μείνει προσωρινά σε μια γειτονική πόλη όπου θα εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος για να ενισχύσει οικονομικά την οικογένεια του. Λίγες μέρες αργότερα, η γυναίκα του 62χρονου δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον διοικητή της αστυνομίας της γειτονικής πόλης όπου της ανακοίνωσε ότι ο σύζυγος της ήταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Πριν ακόμα φτάσουν στην πόλη ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν σε κώμα είχε ήδη χάσει τη ζωή του.. Μετά από λίγες μέρες έγινε κανονικά η κηδεία του άτυχου άνδρα στο μικρό χωριό και όλοι οι κάτοικοι αποχαιρέτησαν τον 62χρονο Walluyo… με την διαφορά ότι δεν ήταν ο Walluyo αυτός που έθαψαν..

δ1

Πέρασε ένας χρόνος και στις αρχές του καλοκαιριού, ξαφνικά το μεσημέρι χτύπησε το κουδούνι της πόρτας και να ο Wallyuyo στην πόρτα να τους χαιρετάει, ολόκληρη η οικογένεια σχεδόν λιποθύμησε από την τρομάρα της βλέποντας τον πεθαμένο Walluyo να τους χαιρετάει μέσα στο σαλόνι τους… Μετά το πρώτο σοκ και αφού όλα τα μέλη της οικογένειας συνήλθαν, ο 62χρονος τους εξήγησε ότι ζούσε και δούλευε κανονικά στην γειτονική πόλη όλο αυτό το διάστημα απλά επειδή δεν είχε κινητό τηλέφωνο δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τους, κάτι που συνηθίζεται στις φτωχές οικογένειες της Ινδονησίας που μπορεί να περάσουν μήνες ακόμα και χρόνια πριν να επικοινωνήσουν..

δ3

Τι είχε συμβεί όμως, είναι ποτέ δυνατόν στο νοσοκομείο οι συγγενείς του να μην αναγνωρίσουν ότι ο άνδρας που ήταν σε κώμα δεν ήταν ο 62χρονος Walluyo; Η οικογένεια δήλωσε ότι ο άτυχος άνδρας στο νοσοκομείο έμοιαζε πολύ με τον Walluyo αλλά πάνω στην συγκίνηση και το σοκ που είχαν υποστεί δεν τον παρατήρησαν καλύτερα με αποτέλεσμα να μπερδευτούν. Το άλλο ερώτημα είναι η αστυνομία γιατί ειδοποίησε την συγκεκριμένη οικογένεια; Εδώ τα πράγματα μπλέκονται ακόμα πιο πολύ καθώς ο 62χρονος Walluyo δήλωσε ότι έχει έναν δίδυμο αδερφό με τον οποίο δεν διατηρούσαν καμία επικοινωνία και μάλλον αυτός θα ήταν ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο..

δ4

Η αστυνομία μετά την επιστροφή του Walluyo στο σπίτι του, του επέστρεψαν τον πιστοποιητικό γέννησης  και ακύρωσαν φυσικά το πιστοποιητικό θανάτου του.. Ο Walluyo θα πρέπει επίσης τώρα να ξαναβγάλει καινούργια ταυτότητα, και φορολογικό μητρώο καθώς πλέον επέστρεψε στους ζωντανούς με όλες τις υποχρεώσεις του…

Newmail.gr με πληροφορίες από detik.com

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress