Τι ζητάμε από την εργασία μας;

Το Μέσο κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, ερεύνησε τα προφίλ 400 χιλιάδων χρηστών του από όλο τον κόσμο, ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα αναφορικά με το ποιο θεωρούν οι εργαζόμενοι ως το πιο σημαντικό πράγμα από την εργασία τους.

ερργασία 1

Η πλειοψηφία των γυναικών θεωρεί το περιβάλλον εργασίας τους αφιλόξενο, καθώς δεν τους παρέχει βασικές καθημερινές ανάγκες. Επιπλέον, οι γυναίκες, κατά 10% παραπάνω από τους άνδρες, θεωρούν ότι δεν τους παρέχονται τα απαραίτητα ρεπό, ενώ, κατά 9% παραπάνω από τους άνδρες, επιθυμούν μεγαλύτερες άδειες μητρότητας. Παράλληλα, το συντριπτικό ποσοστό του 75% των γυναικών επιθυμεί να εργάζεται από το σπίτι, ακόμη και αν δεν έχει οικογένεια ή παιδιά.

εργασία 2

Τα γενικότερα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν ότι το 40% των εργαζομένων θεωρεί δύσκολο το να περιγράψει την εργασιακή του κατάσταση και το 52% θεωρεί ευκολότερο να περιγράψει την εργασιακή κατάσταση και τα επιτεύγματα κάποιου συναδέλφου του από ότι τα δικά του. Τέλος, το 76% των εργαζομένων πιστεύει ότι είναι δύσκολο να αλλάξει τη γνώμη στον εργοδότη του, εάν έχει ήδη δημιουργηθεί κακή εντύπωση.

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress