Της έσωσε τη ζωή και από τότε έχουν γίνει αχώριστοι..

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα για τον Erikas Plucas, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι του σε μια επαρχιακή πόλη της Λιθουανίας, βρήκε ακριβώς έξω από το σπίτι του ένα μικρό ελαφάκι σε πραγματικά άθλια κατάσταση. Το θηλυκό ελαφάκι ήταν βρώμικο, πεινασμένο και το τρίχωμα της ήταν γεμάτο με μύγες.. ήταν επίσης τόσο τρομοκρατημένο που όταν έβρισκε τη δύναμη να σηκωθεί στα πόδια του ήθελε να φύγει μακρυά και να χαθεί πάλι μέσα στο δάσος.. Ο Plucas υπέθεσε ότι η μητέρα του είχε προφανώς πυροβοληθεί από κυνηγούς στο δάσος και το μικρό ελαφάκι βρέθηκε μόνο και απροστάτευτο μέσα στο δάσος καταλήγοντας για καλή του τύχη στην πόρτα του..

goose-2 goose-3 goose-5

Αμέσως το πήρε στην αγκαλιά του και το έβαλε σε μια ζεστή κουβέρτα, δίνοντας του φαγητό και γάλα, και ταΐζοντας το κάθε 4 ώρες προκειμένου να πάρει γρήγορα τα πάνω του και να σταθεί πάλι στα πόδια του. Πέρασαν αρκετές εβδομάδες εντατικής φροντίδας και το θηλυκό ελαφάκι ήταν πλέον έτοιμο να ξεκινήσει μόνο του πλέον τη νέα του ζωή στο δάσος.. Εντωμεταξύ όμως είχε αναπτυχθεί ένας πολύ ισχυρός δεσμός φιλίας και αγάπης μεταξύ τους, με αποτέλεσμα όταν της άνοιξε την πόρτα για να φύγει στο δάσος.. το μικρό ελαφάκι έτρεξε πάλι πίσω στην αγκαλιά του..

goose-7 goose-8 goose-9

Σήμερα το ελάφι περνάει πολλές ώρες με τον Plucas, με τον ίδιο να αναρωτιέται αν τελικά αυτός ήταν που έσωσε τη ζωή στο ελάφι ή συνέβη το ακριβώς αντίθετο..

goose-10 goose-11 goose-12

 

Πηγή: thedodo

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress