Στα 80 τους συνεχίζουν να τερματίζουν στον μαραθώνιο!

Μπορεί να έχουν φτάσει και οι δύο τους 80 χρονών αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να τερματίσουν στον Μαραθώνιο της πόλης Κορκ στην Ιρλανδία, πιασμένοι χέρι χέρι μεταδίδοντας το απόλυτο μήνυμα αγάπης και αφοσίωσης..

δσσ τρε

Πίσω στο 1986, το ζευγάρι Ο΄Ρίγκαν βγήκε και στην σύνταξη και αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν την υπόλοιπη ζωή τους να περάσει με απραγία και καθισιό! Έτσι γράφτηκαν σε μια αθλητική λέσχη τρεξίματος και ξεκίνησαν μαζί να προπονούνται, για να συμμετάσχουν μετά από έναν χρόνο στον πρώτο τους μαραθώνιο στο Λονδίνο τερματίζοντας και οι δύο με πολύ καλούς χρόνους. Τότε ήταν που αποφάσισαν να βάλουν το τρέξιμο στη ζωή τους, συμμετέχοντας σε αρκετούς μαραθώνιους και ταξιδεύοντας σε πολλές χώρες του πλανήτη για να λάβουν μέρος σε διεθνείς μαραθώνιους.

δσ;ς; τρε11

Από τότε μέχρι σήμερα η Κay έχει τρέξει σε περισσότερους από 113 μαραθώνιους, με την ίδια να κατέχει το ρεκόρ της γρηγορότερης Αγγλίδας πάνω από 60 χρονών, και ο Τζο να έχει λάβει μέρος σε τουλάχιστον 30 διεθνείς μαραθώνιους.

Μαραθώνιος Λονδίνου 1986

Μαραθώνιος Λονδίνου 1986

Ενώ το ζευγάρι δήλωσε ότι ο μαραθώνιος στην Ιρλανδία θα είναι και ο τελευταίος που θα συμμετέχουν, οι ίδιοι υποστήριξαν ότι το ίδιο είχαν πει και στον προηγούμενο μαραθώνιο που έτρεξαν αλλά η αγάπη που έχουν και οι δύο για το τρέξιμο είναι “μικρόβιο” που δύσκολα γιατρεύεται..

γφ

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress