Τα 7 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα σας

Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές και διακοπές σημαίνει να βρισκόμαστε μακριά από το σπίτι μας και τις ανέσεις του. Γι’ αυτό, διαβάστε τα 7 πλέον απαραίτητα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ, αλλά και από την τσάντα σας, κατά την περίοδο των διακοπών σας και όχι μόνο.

  • Μάσκα ύπνου: Θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, ιδίως εάν αυτό συμπεριλαμβάνει πλοίο, αεροπλάνο ή αυτοκίνητο. Προτιμήστε μια μάσκα ύπνου από 100% βαμβάκι ή ακόμη καλύτερα, μετάξι, ώστε να αποφύγετε τους ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

ομορφιά 1

  • Χτένες ταξιδίου: Είναι πολύ προτιμότερο να πάρετε μαζί σας ένα ειδικό σετ από χτένες ή βούρτσες ταξιδίου, από το να χαλάσετε το κανονικό σας σετ. Μπορείτε, επίσης, να έχετε αυτό το χρήσιμο σετ και στην τσάντα σας, διότι σίγουρα θα το χρειαστείτε!

ομορφια

  • Κρέμα προσώπου: Το καλοκαίρι επιβαρύνει την ξηρότητα του προσώπου, καθώς επίσης και την λιπαρότητα. Επομένως, φροντίστε να έχετε μαζί σας την κρέμα προσώπου σας, ώστε να μπορείτε να ενυδατωθείτε ανά πάσα στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τις μάσκες προσώπου, εάν βέβαια έχετε τη δυνατότητα να τις εφαρμόσετε.

ομορφιά 3

  • Άρωμα: Το άρωμα, καθώς και τα αποσμητικά, είναι απαραίτητα για κάθε ταξίδι, καθώς – ιδίως – το καλοκαίρι, αναπτύσσονται πολύ εύκολα δυσάρεστες οσμές.

ομορφιά 4

  • Ενυδατικό χειλιών: Θα σας φανεί σωτήριο, όταν αισθανθείτε ξηρότητα στα χείλη σας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και της κούρασης του ταξιδιού.

ομορφια 2

  • Αντηλιακό: Μια λανθασμένη άποψη που υπάρχει, είναι ότι το αντηλιακό χρησιμοποιείται μόνο στην παραλία. Το αντηλιακό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη βόλτα σας και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και καλό είναι να το έχετε εκ των προτέρων μαζί σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να μη βρείτε κάποιο που να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Sun protection

  • Ξηρό σαμπουάν: Μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, όσο στο εξωτερικό, αλλά το ξηρό σαμπουάν μπορεί να σας “σώσει” κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, που το πιθανότερο είναι να μην έχετε το χρόνο, αλλά και τα μέσα ώστε να απολαύσετε ένα μπάνιο.

 

 

ομορφιιά 7

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress