Τα φρούτα που βοηθάνε να κάψεις το λίπος στη κοιλιά

Τα φρούτα είναι ο καλύτερος τρόπος να μειώσεις τα κιλά σου, αλλά και να κάψεις και το λίπος της κοιλιάς σου.Τα φρούτα έχουν λίγες θερμίδες και είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορούν να μας κρατήσουν χορτάτους για πολύ ώρα.
Τα φρούτα θα πρέπει να έχουν μια σημαντική θέση στη διατροφή μας για να χάσεις γρήγορα κοιλά,αλλά και να κάψεις το λίπος της κοιλιάς.

Ποια είναι τα πιο λιποδιαλυτικά  φρούτα :

Πρώτον τα μήλα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έχουν πολύ λίγες θερμίδες, επίσης, είναι αντιοξειδωτικά, πλούσια σε βιταμίνες B και C και μέταλλα που βοηθούν τον οργανισμό σου να έχεις ενέργεια και να μην ζητάς γλυκό.

apples

Δεύτερον, τα μύρτιλλα είναι αντιοξειδωτικά,οπότε έχουν και λιποδιαλυτικές ιδιότητες.Οι θρεπτικές τους ουσίες βοηθούν στην ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και στη καύση των θερμίδων.
Επίσης έχουν γλυκαιμικό δείκτη,το οποίο σημαίνει ότι δε χρειάζεσαι να τρως ζάχαρη.

myrtila

Τρίτον, τα γκρέιπ φρουτ έχουν υψηλή περιεκτικότητα ρε νερό, το οποίο βοηθά τον οργανισμό σου να καθαρίσει, ενώ ταυτόχρονα σε κρατά ενυδατωμένο και χορτάτο.
Επίσης, είναι μια τροφή για να κάψεις περισσότερες θερμίδες.

grape

Τέταρτον, η καρύδα σε βοηθάει να καταναλώνεις λιγότερες θερμίδες και έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει κατά  30% τον μεταβολισμό σου,ενώ ταυτόχρονα τον ενυδατώνει, λόγω στην υψηλή της περιεκτικότητα σε νερό.

karida

Και τέλος το λεμόνι είναι από τις καλύτερες τροφές για αποτοξίνωση του οργανισμού σου.Επιπλέον, βοηθάει στο συκώτι και στην αφομοίωση τροφίμων ώστε να μπορείς να κάψεις πιο εύκολα λίπος.Επιπλέον, εμποδίζει τη συσσώρευση του λίπους στο σώμα και σε βοηθάει να χάσεις πιο εύκολα κιλά.

Τίνα Παπαδάκη

lemon

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress