Τα φλιτζάνια από καφέ!

Μια Γερμανική εταιρεία δημιούργησε τα πρώτα φλιτζάνια από καφέ για να απολαμβάνετε τον καφέ σας σε φλιτζάνια που αποτελούνται από κόκκους καφέ, χαρίζοντας υπέροχο άρωμα καφέ σε κάθε γουλιά του αγαπημένου σας ροφήματος. Η ιδέα της κατασκευής αυτής της πρωτότυπης κούπας ήρθε από τον ιδρυτή της εταιρείας ο οποίος συνειδητοποίησε πόση  μεγάλη ποσότητα καφέ πεταγόταν κάθε μέρα από την μηχανή του εσπρέσο που είχε στο γραφείο του.

δεε3 δςς

Μετά από πολλές αποτυχημένες δοκιμές, η εταιρεία κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να δημιουργήσει τα πρώτα φλιτζάνια από κόκκους καφέ τα οποία σε συνδυασμό με βιοπολυμερές κυτταρίνης, είναι ανθεκτικά ακόμα και για το πλυντήριο πιάτων χωρίς να χάνουν το άρωμα του καφέ!

ψ11

Η εταιρεία αφού συγκεντρώσει τρεις διαφορετικές ποικιλίες κόκκων καφέ, τις στέλνει σ’ ένα εργοστάσιο στο Βερολίνο προκειμένου να ψηθούν σε έναν ειδικό φούρνο για κόκκους καφέ. Μετά οι ψημένοι κόκκοι, ταξιδεύουν προς ένα άλλο εργοστάσιο στην Γερμανία και αναμειγνύονται με άλλα υλικά προκειμένου να αποκτήσουν την ανθεκτικότητα για καθημερινή χρήση. Το νέο αυτό μείγμα θα κάνει το τελευταίο του ταξίδι προς την κατασκευάστρια εταιρεία, η οποία θα ρίξει το μείγμα αυτό σε ειδικά καλούπια για να δημιουργηθούν τα ιδιαίτερα αυτά αρωματικά φλιτζάνια καφέ!

 

ψ321

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress