Τα τετράποδα που υποδέχονται τους πελάτες γνωστών ξενοδοχείων!

Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία που επιτρέπουν τα κατοικίδια, με ορισμένα μάλιστα να διαθέτουν και ειδικούς χώρους για αυτά, ακόμα και μικρά δωμάτια για να κοιμούνται.. Τα τελευταία χρόνια ορισμένα γνωστά ξενοδοχεία έχουν προχωρήσει στο “επόμενο επίπεδο”, με τα τετράποδα να αναλαμβάνουν ρόλο οικοδεσπότη στα ξενοδοχεία καθώς και ρόλο “ξεναγού” στις γύρω περιοχές με τα ξενοδοχεία να “νοικιάζουν” τα σκυλιά για μεγάλες βόλτες..

Brock, ξενοδοχείο The Gallivant, Σάσσεξ – Αγγλία 

βροκ

Ο Brock είναι ένα Νόρφολκ Τεριέ και αποτελεί τα τελευταία χρόνια τη μασκώτ του παραλιακού ξενοδοχείου.. Ο Brock θα σας υποδεχτεί στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και εφόσον το επιθυμείτε θα σας φέρει το λουράκι του για να σας πάει βόλτα.. στην περιοχή!

 

Jasper, The Scarlet , Κορνουάλη – Αγγλία! 

asp

O Jasper όχι το φαντασματάκι αλλά το πανέμορφο σκυλάκι, βρίσκεται στην υποδοχή του πολυτελούς παραθαλάσσιου ξενοδοχείου από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Λατρεύει το τρέξιμο και το μπάνιο στη θάλασσα και δεν είναι λίγοι οι πελάτες που έχουν πάντα μαζί τους τον Japser στο πρωινό τους περίπατο ή τρέξιμο..

 

Oliver, Four Seasons, Χαμσαίρ – Αγγλία

λαβ

Ο Oliver το πανέμορφο μαύρο λαμπραντόρ, θα είναι πιθανότατα ο πρώτος που θα συναντήσετε αν μείνετε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, καθώς ως πιστό σκυλί περνάει τις περισσότερες του ώρες στο χαλάκι της εισόδου του μεγάλου ξενοδοχείου.. Με τον Oliver οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να πάνε μεγάλες βόλτες στους μεγάλους κήπους του Four Seasons!

 

Sheba,  Tyddyn Llan Hotel , Βόρεια Ουαλία, Αγγλία 

cat

Η Sheba είναι η αγαπημένη γάτα των επισκεπτών  και συχνάζει κοντά στο εστιατόριο του ξενοδοχείου που είναι βραβευμένο με αστέρι Michelin..

 

Zeffie, Ellenborough Park , Οξφορντσάιρ – Αγγλία

zed

Η Zeffie ένα Σαρ Πέι, υποδέχεται τους πελάτες του πολυτελούς ξενοδοχείου έχοντας δείχνοντας μάλιστα προτίμηση και στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου δροσίζεται τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού..

 

Batchelor, Ritz-Carlton, Κολοράντο – ΗΠΑ 

νορ

Ο Batchelor, ένα πανέμορφο σκυλί Αγίου Βερνάρδου υποδέχεται του πελάτες στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή καθώς συνοδεύει κάθε χρόνο χιλιάδες περιπατητές στα δύσκολα ορεινά μονοπάτια που βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο!

 

Pearl, The Rosewood Hotel , Λονδίνο – Αγγλία 

πεαρλ

Ο Pearl, ένα όμορφο golden retriever, βρίσκεται μόνιμα στην υποδοχή του ξενοδοχείου έχοντας μάλιστα κα λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 1,700 followers!

 

Skabenga, The Oyster Box, Ντέρμπαν, Νότια Αφρική

cat343

Η γάτα μασκότ του πολυτελούς ξενοδοχείο στη Νότια Αφρική, βρίσκεται στο ξενοδοχείο τα τελευταία δέκα χρόνια αποτελώντας πλέον μια εμβληματική μορφή του The Oyster Box. Πριν έναν χρόνο είχαν χαθεί τα ίχνη της με την ίδια να βρίσκεται σε μια απόσταση δέκα χιλιομέτρων μακρυά από το ξενοδοχείο και με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου να έχουν δημιουργήσει ομάδες στο Facebook που τελικά κατάφεραν να την εντοπίσουν με την Skabenga να γίνεται διάσημη στην πόλη!

 

Boon, Boon Hotel, Καλιφόρνια – ΗΠΑ 

βοομ

Ο Boon με το ίδιο όνομα με το ξενοδοχείο που βρίσκεται στη Σονόμα της Καλιφόρνια, έχει γίνει αναπόσπαστο μέλος του ξενοδοχείου με τον Boon να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα τις περισσότερες ώρες..

 

Πηγή: dailymail

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress