Τα νέα ρεκόρ Γκίνες!

Κάθε χρόνο σε όλο τον πλανήτη διεξάγεται ο ετήσιος διαγωνισμός Guiness World Records, συγκεντρώνοντας μοναδικά ρεκόρ σε απίστευτες κατηγορίες θεμάτων με τους νικητές του διαγωνισμού να ποζάρουν περήφανοι για το επίτευγμα τους. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά ρεκόρ Γκίνες που μπήκαν στο βιβλίο του Guiness World Records 2017..

 

ludo

Η Ludo είναι η μεγαλύτερη καταγεγραμμένη γάτα στον πλανήτη με το μήκος της να φτάνει τα 118,33 εκατοστά, και ποζάρει με την ιδιοκτήτρια της Kelsey Gill, στο Wakefield της Αγγλίας.

bar jump

H Caspa, ένα συμπαθητικό λάμα, έχει μπει στο ρεκόρ Γκίνες πηδώντας σε ύψος 1 μέτρου και 13 εκατοστών, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ ενός άλλου λάμα! H Caspa ζει σε μια μεγάλη φάρμα στην κομητεία Τσεσάιρ στην Αγγλία.

βθτ

Ο φλεγόμενος Αυστριακός Josef Τοdling, μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες, καταφέρνοντας να μείνει 5 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα φορώντας την ειδική στολή που είχε τυλιχθεί στις φλόγες!

σνοοτ

O Snoothy είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία θηλαστικό που ζει σε κατάσταση αιχμαλωσίας, συμπληρώνοντας φέτος τα 66 χρόνια ζωής σε αιχμαλωσία! Ο Snoothy ζει σε θαλάσσιο πάρκο στην Φλόριντα των ΗΠΑ

231

Ο “κερατάς” που μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, είναι μια συμπαθητική κατσίκα που ακούει στο όνομα Rasputin από την Αυστρία με τα κέρατα του να φτάνουν τα 135,2 εκατοστά!

φσδ

O Γερμανός Bend Schmidt μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες, καταφέρνοντας να ανοίξει το στόμα του στα 9 εκατοστά, τρώγοντας με χαρακτηριστική άνεση ένα τριπλό χάμπουρκερ!

need

Οι μεγαλύτερες βελόνες πλεξίματος έχουν κατασκευαστεί στο Ιλινόις των ΗΠΑ, και έχουν ύψος 3, 98 μέτρα και δίαμετρο 8,25 εκατοστά, και είναι απόλυτα λειτουργικές καθώς έχουν κεντήσει το πλεκτό που βρίσκεται ακριβώς από πίσω τους!

δσα

Η Σαρλότ Γκούτενμπεργκ από τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει καλύψει το 91,5% του σώματος της με τατουάζ, κερδίζοντας επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

λιζζυ

Η Lizzy είναι το ψηλότερο θηλυκό σκυλί που μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες, με το ύψος της να φτάνει τα 97 εκατοστά. Η Lizzy ζει με τους ιδιοκτήτες της στην Φλόριντα των ΗΠΑ, και ήταν 7 χρονών όταν έγινε η επίσημη καταμέτρηση της.

ταιλ

Ο Keon από το Βέλγιο είναι το σκυλί με την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη ουρά που φτάνει τα 77 εκατοστά!

μον

Το μεγαλύτερο monster truck του πλανήτη βρίσκεται στην Αριζόνα των ΗΠΑ, με συνολικό μήκος 9.8 μέτρα!

θκ

Το μεγαλύτερο λειτουργικό γιουκαλίλι βρίσκεται στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και έχει μήκος 4 μέτρα, παράγοντας ξεχωριστές μελωδίες!

σδ

H 24χρονη Harnaam Kaur που ζει στο Σλάου της Αγγλίας, είναι η γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό μούσι που έχει καταγραφεί ποτέ, μπαίνοντας με ευκολία στο βιβλίο Γκίνες!

γφδ

Ο 25χρονος John Farnworth από το Πρέστον της Αγγλίας, κατάφερε να κοντρολάρει για 30 δευτερόλεπτα μια μπάλα ποδοσφαίρου, ακροβατώντας πάνω σε ένα σκοινί!

φδ

Ο Harry Sperl από την Γερμανία, έχει συγκεντρώσει 3,724 αντικείμενα που έχουν σχέση με το αγαπημένο του φαγητό που δεν είναι άλλο παρά το Χάμπουργκερ!

ψηεσσ

Το μεγαλύτερο πιόνι σκακιού βρίσκεται στο Βέλγιο, και είναι ένας περήφανος Βασιλιάς με συνολικό ύψος 5 μέτρα και διάμετρο 2 μέτρα!

ιψεε

Το μεγαλύτερο κουτάλι σερβιρίσματος παγωτού έχει μήκος 1,95 μέτρα και είναι δημιούργημα του Dimitri Panciera από την Ιταλία!

βαλλσ

Οι 121 μπάλες παγωτού που ισορρόπησαν με επιτυχία πάνω σε ένα χωνάκι, από τον ίδιο δημιουργό του μεγαλύτερου κουταλιού σερβιρίσματος παγωτού, Dimitri Panciera !

ro

Η μεγαλύτερη κουνιστή καρέκλα βρίσκεται στο Ιλινόις των ΗΠΑ και έχει ύψος 18 μέτρα και πλάτος 10 μέτρα!

μαιλ

Το γραμματοκιβώτιο που μπήκε επάξια στο βιβλίο Γκίνες βρίσκεται στο Ιλινόις των ΗΠΑ, με συνολικό εμβαδό 160 τετραγωνικά μέτρα!

gl

Τα μεγαλύτερα ξύλινα παπούτσια βρίσκονται στο Ιλινόις των ΗΠΑ, και έχουν μήκος 3,5 μέτρα, πλάτος 1,77 μέτρα και ύψος 1,48 μέτρα με το κάθε ξύλινο παπούτσι να ζυγίζει περίπου 680 κιλά!

Newmail.gr 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress