«ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΩΝΙΑ»

 O ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΚΟΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ.ΙΔΕΑ

 

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου  

&

Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου

 

 

Ο Θοδωρής Γκόνης (ένας Νότιος που θητεύει στο Βορρά) κι ο Γιώργος Ανδρέου (ένας Βόρειος που θητεύει στο Νότο) διατηρούν εδώ και χρόνια συνομιλία (δημόσια κι ιδιωτική) με καρπούς κείμενα, στίχους και μουσικές. Αποφάσισαν λοιπόν (επειδή το καλάθι βάρυνε) να δεχτούν μια πρόταση της Μαργαρίτας Μυτιληναίου και να παρουσιάσουν στο θέατρο «Άλφα.Ιδέα» ένα χορταστικό κομμάτι από την κοινή τους δημιουργική παραγωγή.

 

Θεατρικοί μονόλογοι και τραγούδια αποτελούν το υλικό της παράστασης  «ΣΤΟΥΡΝΑΡA ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΩΝΙΑ». Στις παραστάσεις το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει  τις εξαίρετες Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Κοκκίδου, Κορίνα Λεγάκη και Μυρτώ Γκόνη.

Δύο θεατρικούς μονολόγους θα ερμηνεύσει επί σκηνής ο συγγραφέας των μονολόγων, ποιητής των στίχων της παράστασης και σκηνοθέτης της Θοδωρής Γκόνης. Ο συνθέτης των τραγουδιών και των ορχηστρικών μουσικών της παράστασης Γιώργος Ανδρέου θα παίξει πιάνο. Κοντά του στο τσέλο ο Μιχάλης Πορφύρης. Τον ήχο φροντίζει ο Παναγιώτης Πετρονικολός, τα φώτα ο Τάσος Παλαιορούτας και τα σκηνικά η Ματίνα Μέγκλα. Την αφίσα της παράστασης επιμελείται ο Ανδρέας Γεωργιάδης.

 

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΓΩΝΙΑ. Εκεί ακριβώς.

 

Υ.Γ. Πίστη, αγάπη, ελπίδα. Και αισιοδοξία. Και επιμονή. Και υπομονή (όχι ατελείωτη, όχι του Ιώβ)

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ:

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210.5238742

Προπώληση από το θέατρο & από το viva.gr & από το ticket365

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress