Πως να ξεχάσετε το hangover μια για πάντα!

Το καλοκαίρι τείνουμε να πίνουμε λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα να ξυπνάμε την επόμενη ημέρα με πονοκέφαλο, ναυτία, ακόμη και ζαλάδα. Διαβάστε μερικά πολύ χρήσιμα tips για να ξεχάσετε μια για πάντα τις αρνητικές επιπτώσεις που προκαλεί το αλκοόλ.

αλκοόλ 4

  • Φροντίστε να μην πιείτε αλκοόλ εάν και την προηγούμενη ημέρα είχατε πιει. Εναλλακτικά, φροντίστε να κοιμηθείτε αρκετά, ώστε να μην έχετε να αντιμετωπίσετε τις αρνητικές συνέπειες του hangover εις διπλούν.

αλκοόλ 2

  • Μην παραλείψετε κανένα γεύμα, εάν πρόκειται να βγείτε για ποτό το βράδυ. Το να πιείτε αλκοόλ με άδειο στομάχι είναι η χειρότερη απόφαση που θα μπορούσατε να πάρετε, καθώς η ναυτία θα είναι ένα από τα πρώτα συμπτώματα που θα αποκτήσετε.

αλκοόλ 3

  • Το νερό είναι ο καλύτερος φίλος του αλκοόλ. Για να αποφύγετε τις αρνητικές συνέπειες του αλκοόλ και το hangover της επόμενης ημέρας, φροντίστε να πίνετε πολύ νερό ταυτοχρόνως με το ποτό σας.

αλκοόλ 1

  • Πιείτε με μέτρο και προσπαθήστε να ελέγξετε τον εαυτό σας να μην πιει άλλο, εάν νιώθετε μεθυσμένοι. Επίσης, φροντίστε να αποφύγετε να πίνετε γρήγορα και απολαύστε το ποτό σας αργά και με καλή παρέα.

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress