Πως να διαλέξετε το πιο γρήγορο ταμείο στο σούπερ μάρκετ!

Σύμφωνα με μια έρευνα του Ευρωπαικού Πανεπιστημίου στη Φλωρεντία, κατά μέσο όρο ξοδεύουμε σχεδόν μισή ώρα την ημέρα περιμένοντας σε ουρές διαφόρων υπηρεσιών και φυσικά στα σούπερ μάρκετ, ξοδεύοντας σχεδόν 13 ώρες το μήνα περιμένοντας να εξυπηρετηθούμε. Σας προτείνουμε 3 απλούς τρόπους για να εντοπίζετε πάντα το πιο γρήγορο ταμείο, μειώνοντας στο ελάχιστο τον χρόνο παραμονή σας στις ουρές των σούπερ μάρκετ..

1)Περιμένετε πίσω από ένα πελάτη με γεμάτο καρότσι. 

Συνήθως στο σούπερ μάρκετ όταν βλέπουμε έναν πελάτη με γεμάτο καρότσι τον αποφεύγουμε, βλέποντας ένα παραφορτωμένο καρότσι θεωρούμε ότι θα καθυστερήσουμε σημαντικά.. και όντως αυτό μπορεί να συμβεί.. Με την διαφορά όμως ότι το ίδιο ακριβώς σκέφτονται και οι άλλοι δέκα πελάτες που πάνε την ίδια στιγμή στο ταμείο με εσάς, με αποτέλεσμα να γεμίζει ένα ταμείο με δέκα πελάτες με λίγα πράγματα, και με το ταμείο με τον πελάτη με το γεμάτο πελάτη σχεδόν άδειο.. Επίσης σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένα καρότσι με 100 προϊόντα αδειάζει πιο γρήγορα από ότι πέντε καρότσια με 10 προϊόντα!

43

2) Τα ταμεία στα αριστερά του σούπερ μάρκετ είναι πιο γρήγορα! 

Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού είναι δεξιόχειρες και για αυτό έχουν την τάση να στρέφουν προς τα δεξιά, με τους αριστερόχειρες να διαλέγουν σχεδόν πάντα τα γρηγορότερα ταμεία..

54

 

3) Δείτε τι προιόντα έχουν αγοράσει οι μπροστινοί σας.

Ναι είναι μέγιστη αγένεια και γαϊδουριά.. αλλά το αν πραγματικά βιάζεστε αυτό μπορεί να σας σώσει.. Αντικείμενα που το bar code τους βρίσκεται σε εύκολο σημείο για σκανάρισμα από την υπάλληλο του σούπερ μάρκετ θα χρειαστεί πολύ λιγότερο χρόνο απ΄ ότι τα λαχανικά που πλέον ζυγίζονται στα ταμείο με τον πελάτη να μη θυμάται αν έχει βάλει 5 ή 7 αγγούρια στη σακούλα του.. Οπότε μια γρήγορα ματιά στο τι αγοράζει ο μπροστινός σας μπορεί να σας γλιτώσει από την αναμονή..

Newmail.gr

gfd

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress