Πως ήταν η ζωή πριν από 20 χρόνια;

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε πως ζούσαν οι άνθρωποι πριν από εκατό, διακόσια ακόμα και χίλια χρόνια πριν από εμάς, έχουμε σκεφτεί όμως πως ήταν οι ζωές όλων μας πριν από είκοσι χρόνια; Πόσο πολύ έχει αλλάξει η καθημερινότητα μας και οι ανάγκες μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες; Ο γνωστός Αμερικάνος φωτορεπόρτερ Peter Menzel στις αρχές της δεκαετίας του 1990 είχε ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη και είχε δημιουργήσει μια μοναδική φωτογραφική συλλογή με κατοίκους από διαφορετικές χώρες του κόσμου που πόζαραν μαζί με όλες τους τις οικοσκευές έξω από το σπίτι τους, παρουσιάζοντας έτσι μια εικόνα του βιοτικού επιπέδου της εποχής εκείνης..

Καλιφόρνια, ΗΠΑ 

ψ1

Η οικογένεια των Caven έξω από το σπίτι τους. Ένα τυπικό αμερικάνικο σπίτι της εποχής..

Κίνα 

κ1

Η οικογένεια των Wu, αποτελείται από εννέα άτομα και φωτογραφήθηκαν έξω από το σπίτι τους που διαθέτει μόλις τρία υπνοδωμάτια, με την τηλεόραση να θεωρείται τότε για την οικογένεια η πολυτιμότερη συσκευή του σπιτιού!

Κούβα

κ11

Η οικογένεια Costa έξω από το σπίτι τους σε ένα δρομάκι της Αβάνας!

Μογγολία 

μον1

Η εξαμελής οικογένεια φωτογραφίζεται έξω από την κινητή τέντα που αποτελούσε και το σπίτι τους. Η οικογένεια έκλεβε ρεύμα από τις κολόνες που βρίσκονταν στον δρόμο και νερό έπαιρνε από ένα κοντινό πηγάδι..

Ισλανδία

ικ9

Η οικογένεια Thoroddsen έξω από το σπίτι τους στο Ρέικιαβικ, με την μουσική και τα άλογα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητα τους!

Μπουτάν

μνη

Η οικογένεια των Nalim αποτελείται από 13 μέλη, και φωτογραφήθηκαν έξω από σπίτι τους που είναι κατασκευασμένο από λάσπη και χώμα. Στο ισόγειο του σπιτιού ζούσαν οι αγελάδες και τα πρόβατα τους, ενώ η οικογένεια ζούσε στον πρώτο όροφο!

Τέξας, ΗΠΑ

τεχασ

Η οικογένεια Skeen έξω από το σπίτι τους σε προάστιο του Χιούστον. Η συγκεκριμένη οικογένεια δεν είχε καμία ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι τους, και το πολυτιμότερο αντικείμενο που πρωταγωνιστεί και στην φωτογραφία είναι η Βίβλος.

Κουβέιτ

6545

Η οικογένεια Abdulla φωτογραφίζεται μαζί με τα τέσσερα αυτοκίνητα της έξω από το σπίτι τους, ένα τυπικό σπίτι της περιοχής

Ρωσσία

86

Η οικογένεια των Kapralov έξω από το σπίτι τους στο Suzdal με όλα τους τα υπάρχοντα!

Μαλί

μαλι1

Η οικογένεια των Natomo, φωτογραφίζονται στην ταράτσα του σπιτιού τους. Μετά από 20 χρόνια το πιο πιθανό είναι ότι θα αντικρίζαμε και σήμερα την ίδια εικόνα..

Ιαπωνία

ξαπαν

Η οικογένεια Ukita

Ταιλάνδη

ταιλανδ

Η οικογένεια Kuenkaew μαζί με τον σκύλο τους που προλαβαίνει τελευταία στιγμή να μπει και αυτός στην φωτογραφία!

Μεξικό

μεξικο

Η οικογένεια Castillo Balderas έξω από το σπίτι τους στη Γουαδαλαχάρα

Πηγές: brightside , menzelphoto

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress