Πούλησε το νοικιασμένο αυτοκίνητο για να το κλέψει την ίδια μέρα!

Ένας 28χρονος από το Νέο Δελχί στην Ινδία, συνελήφθη όταν πούλησε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο μέσω διαδικτύου και το έκλεψε από τον νέο ιδιοκτήτη του την ίδια μέρα! Μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά που  επιχειρούσε αυτή την κομπίνα, αλλά αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερός!

Ο 28χρονος Mintoo Kumar, γιος στρατιωτικού και επίδοξος επιχειρηματίας.. ήθελε να βγάλει κάποια εύκολα και γρήγορα χρήματα όταν χρεοκόπησε η εταιρεία του, και σκέφτηκε αυτή την πρωτότυπη απατεωνιά σερφάροντας στο διαδίκτυο. Το κόλπο που σκαρφίστηκε ήταν το εξής: νοίκιασε ένα αυτοκίνητο μάρκας Mahindra XUV 500, και ξεκίνησε να ψάχνει να εντοπίσει ένα ακριβώς ίδιο αυτοκίνητο ιδίου τύπου και ιδίου χρώματος στην πόλη. Μόλις το εντόπιζε, αντέγραφε τον αριθμό κυκλοφορίας του, και πλαστογραφούσε τους τίτλους του νοικιασμένου αυτοκινήτου ώστε να φαίνεται σαν να είναι το ίδιο με αυτό που εντόπισε στην πόλη..

Τότε το έβαζε προς πώληση μέσω διαδικτύου, και σύντομα βρήκε τον πρώτο αγοραστή. Αφού του πούλησε κανονικά το αυτοκίνητο, και χρησιμοποιώντας ένα gps που είχε κρύψει στον αυτοκίνητο που είχε πουλήσει.. το εντόπιζε και με ένα δεύτερο σετ κλειδιών που είχε το έκλεβε, για να προσπαθήσει να στήσει από την αρχή πάλι αυτό το ιδιοφυές κόλπο…

Ο πονηρός κλέφτης..

Ο πονηρός κλέφτης..

Αλλά όπως λέει και η σοφή παροιμία “μια του κλέφτη..” , την δεύτερη φορά που προσπάθησε να κάνει το ίδιο, οι αρχές τον είχαν ήδη υπό παρακολούθηση και περίμεναν τον “δολοφόνο” να γυρίσει στον τόπο του εγκλήματος… όπως και έγινε..

 

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress