Ποιον Θεό λατρεύεις;

Τιμόθεος Κιλίφης

Τιμόθεος Κιλίφης

Κανόνας η αδικία πάνω στη Γη. Το δίκιο του δυνατότερου στην πρώτη γραμμή. Αλίμονο σου αν γεννήθηκες αδύνατος ή μικρός. Τα μεγάλα ψάρια θα σε κατασπαράξουν.. Οι νόμοι της ζούγκλας στην ημερήσια διάταξη. Και εφαρμόζονται με τον πιο “πολιτισμένο” τρόπο. Ακόμα και με την μάσκα του νόμου.

Ο αθώος καταδικάζεται και ο ένοχος αθωώνεται.. Ο τίμιος θύμα και άτιμος θύτης.. Ο δουλευτής πεινασμένος και ο απατεώνας χορτάτος.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ η κοινωνία. Κινήματα επί κινημάτων στην Ιστορία. Και θα συνεχιστεί αυτή η πορεία. Ο άνθρωπος μετά την έκπτωση του από την αλήθεια, κουβαλάει μέσα του την αδικία και την αυτοκαταστροφή.

Και όμως αν θέλει μπορεί να σωθεί. Αρκεί να κάνει μια γερή στροφή.Να μπει πάλι μέσα στην αγάπη και την αλήθεια. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει. Μόνο ας προσέξει πολύ. Πρέπει να δοκιμάσει τον γνήσιο Θεό. Γιατί κυκλοφορούν πολλοί νόθοι.Είναι αυτοί που υποστηρίζουν το ψέμα, την απάτη και τη βία.

Αυτούς τους Θεούς τους φτιάχνουν οι διάφοροι απατεώνες. Μεγάλα εγκλήματα έχουν γίνει “εν ονόματι του Θεού”. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαστροφή της ανθρώπινης ύπαρξης: Να εκμεταλλεύεται τον Θεό..

Γι’ αυτό έλεγξε: Ποιόν θεό λατρεύεις; Αν βρεις τον Αληθινό Θεό, θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Θα θέλεις να συναναστρέφεσαι μέρα και νύχτα μαζί Του, γιατί Αυτός είναι η ζωή σου.

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress