Πλανητάριο: Εννέα παραστάσεις και ταινίες θόλου

Εννέα πλανηταριακές παραστάσεις και ταινίες θόλου θα προβάλει το Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου αυτό το φθινόπωρο, όπως ανακοινώθηκε.

Οι επιμορφωτικές παραστάσεις απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (από πέντε ετών και άνω).

Κάθε απόγευμα από Τετάρτη έως και Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο από τις 10:30 το πρωί ως και τις 8:30 το βράδυ, το Ψηφιακό Πλανητάριο, που επαναλειτουργεί, θα υποδέχεται ξανά τους θεατές.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει από τα «Μονοπάτια των Άστρων», τον «Ζωντανό Πλανήτη» και τον «Αγγελιοφόρο του Σύμπαντος», έως τους «Παράξενους Κόσμους στο Ηλιακό Σύστημα», το «Σύμπαν του Hubble» τα «Μυστικά του Αθέατου Κόσμου» και την επίκαιρη ψηφιακή παράσταση «Ζωή στο Σύμπαν». Ακόμη θα προβάλλονται «Ο Θάνατος των Δεινοσαύρων» και η παιδική παράσταση «Μια Βόλτα στο Φεγγάρι».

Οι σχολικές ομάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, όπως κάθε χρόνο, θα είναι ευπρόσδεκτες στην καθιερωμένη επιμορφωτική επίσκεψη, όλα τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στο τηλέφωνο κρατήσεων του Πλανηταρίου.

Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

AΠΕ

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress