Περπατούσε κάθε μέρα 30 χιλιόμετρα για να πάει στις 2 δουλειές του μέχρι που έγινε κάτι και άλλαξε η ζωή του!

Ο 25χρονος Kyle από το Νιου Χαμπσάιρ των ΗΠΑ, περπατούσε κάθε μέρα περισσότερα από 30 χιλιόμετρα για να πηγαίνει στις δύο δουλειές που είχε βρει, δουλεύοντας πολλές φορές σχεδόν 20 ώρες την ημέρα! Ο 25χρονος είχε από μικρός πρόβλημα με την ομιλία του και μαθησιακές δυσκολίες και δεν ήταν καθόλου εύκολο να βρει μια σταθερή δουλειά. Ύστερα από αμέτρητες συνεντεύξεις ο Kyle κατάφερε να βρει δύο δουλειές η μία στα Dunkin Donuts και η δεύτερη σε ένα βενζινάδικο, καθώς ο ένας μισθός δεν του έφτανε ούτε για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Ο Kyle έπρεπε να περπατάει καθημερινά 15 χιλιόμετρα για να φτάσει στην πρώτη του δουλειά,  και μετά άλλα 15 χιλιόμετρα για να φτάσει στο βενζινάδικο για να δουλέψει την νυχτερινή βάρδια, και το πρωί ένας συνάδελφος του τον γύριζε σπίτι με το αυτοκίνητο του. Είναι επίσης αξιοσημείωτο και ιδιαίτερα συγκινητικό γεγονός ότι αν ο 25χρονος Kyle αποφάσιζε να μην δουλέψει ποτέ και να παίρνει μόνο το επίδομα που δικαιούται από το κράτος λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, θα έβγαζε περισσότερα λεφτά και από τις δυο δουλειές μαζί, αλλά ο ίδιος έχει την θέληση και το πείσμα να δουλέψει κανονικά παρά τις δυσκολίες που συναντάει καθημερινά!

kkk

Μια μέρα καθώς περπατούσε τα 15 χιλιόμετρα προς την δεύτερη δουλειά του, τον εντόπισε μια γυναίκα που τον είχε δει αρκετές φορές να κάνει το ίδιο δρομολόγιο με τα πόδια. Τότε σταμάτησε με το αυτοκίνητο της και μετά από μια σύντομη συνομιλία που είχαν έμαθε όλη την συγκινητική ιστορία του Kyle. Αποφάσισε αμέσως ότι έπρεπε αυτή και όλη η τοπική κοινωνία να κάνουν κάτι για τον συμπολίτη τους..

var1

Μέσα σε λίγε μέρες ο Kyle έλαβε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης στον λογαριασμό του στο Facebook, και η μεγαλύτερη έκπληξη τον περίμενε όταν έξω από το σπίτι του τον περίμενε ένα αυτοκίνητο που του χάρισε μια αντιπροσωπεία  πώλησης αυτοκινήτων της περιοχής!

newmail.gr

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress