Παρατηρητήρια που κόβουν την ανάσα!

Η θέα από ψηλά πάντα είναι εντυπωσιακή φανερώνοντας εικόνες και τοπία που δύσκολα θα δεις όταν πατάς τα πόδια σου στη Γη.. Εκτός από την μοναδική θέα που σου προσφέρουν τα αεροπορικά ταξίδια, υπάρχουν και ορισμένα παρατηρητήρια που προσφέρουν απίστευτη θέα κάνοντας ταυτόχρονα την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο… Ξεχωρίσαμε τα πιο ιδιαίτερα παρατηρητήρια του πλανήτη και σας τα παρουσιάζουμε..

 

Γαλλία – La Pas dans le Vide 

Στις Γαλλικές Άλπεις και σε υψόμετρο 4.000 μέτρων βρίσκεται το παρατηρητήριο La Pas dans le Vide – το βήμα στο κενό – αφού μόλις κάνετε ένα βήμα μέσα στην γυάλινη καμπίνα βρίσκεστε  κυριολεκτικά στο κενό!

 

23 3222

df

Λονδίνο – Ουρανοξύστης Shard 

Με ύψος 310 μέτρα, ο ουρανοξύστης Shard στο Λονδίνο είναι ο υψηλότερος στην Ευρώπη, με πανοραμική θέα 360 μοιρών σε όλο το Λονδίνο και με ένα ασανσέρ που θα σας ανεβάσει στον 70ο όροφο σε μόλις ένα λεπτό!

dsdf fds fssa

Η βόλτα στο Grand Canyon – ΗΠΑ

Αυτός ο γυάλινος διάδρομος στον Grand Canyon, θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη καθώς απομακρύνεστε μέχρι και 25 μέτρα από την άκρη του γκρεμού και βρίσκεστε στο κενό με ένα γκρεμό 700 μέτρων στα πόδια σας!

fdss Eagle Point and Skywalk gf

Σανγκάη, Κίνα. 

Στην Κίνα υπάρχουν αμέτρητα παρατηρητήρια με τους ουρανοξύστες να ξεπηδούν ο ένας μετά τον άλλον, στην Σανγκάη όμως και στον ουρανοξύστη του παγκόσμιου οικονομικού κέντρου υπάρχει ένα ιδιαίτερο παρατηρητήριο που θυμίζει έντονα αυτό του Grand Canyon, με έναν γυάλινο διάδρομο μήκους 55 μέτρων να “υπερίπταται” πάνω από τη Σανγκάη σε ύψος 500 μέτρων!

33 4333 43222

Τορόντο- Καναδάς

Στον ουρανοξύστη CN στον Καναδά θα έχετε μια extreme εμπειρία σε ύψος 400 μέτρων αφού έχετε την δυνατότητα αφού πρώτα δεθείτε με ασφάλεια να κάνετε τον γύρο του ουρανοξύστη περπατώντας σε έναν στενό διάδρομο μήκους 130 μέτρων απολαμβάνοντας το Τορόντο από ψηλά!

dss dsssa dssss

To παρατηρητήριο της Στρατόσφαιρας – Λας Βέγκας – ΗΠΑ 

Από τον τίτλο και μόνο, καταλαβαίνετε ότι το συγκεκριμένο παρατηρητήριο δεν θα είναι μια απλή βόλτα στο πάρκο.. καθώς ένα εναέριο τρενάκι θα σας εκτινάξει με ταχύτητα σε ύψος 400 μέτρων πάνω από την πόλη του Λας Βέγκας με την αδρεναλίνη σας να φτάνει στην στρατόσφαιρα..

43333

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fdssw

To παρατηρητήριο του παγετώνα – Καναδάς 

Στο εθνικό πάρκο Japser στην Αλμπέρτα του Καναδά βρίσκεται αυτό το εκπληκτικό παρατηρητήριο και  σε ύψος 500 μέτρων αυτός ο γυάλινος διάδρομος θα σας πάει μια βόλτα σε απόσταση 50 μέτρων από την άκρη του γκρεμού..

The glass-floored observation platform hovers 918 ft. above Sunwapta Valley and is the grand finale of the Glacier Skywalk interpretive experience.

After their interpretive journey along the cliff-edge, visitors will take in the views of Sunwapta Valley at the Glacier Skywalk's grand finale: the glass-floored observation platform.

gdg

newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress