Ο Νεοϋορκέζος άστεγος που βρήκε μια βόμβα και ανταμείφθηκε με ένα σπίτι!

Ήταν την περασμένη Κυριακή όταν ο άστεγος Lee Parker μαζί με έναν φίλο του εντόπισαν μια μεγάλη τσάντα μέσα σε έναν κάδο σκουπιδιών έξω από τον σταθμό του μετρό στο Νιού Τζέρσει. Ο 35χρονος άστεγος άντρας άνοιξε αμέσως την τσάντα και προς μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε ότι μέσα στην τσάντα υπήρχε ένα πολύπλοκος εκρηκτικός μηχανισμός, με διάφορα χρωματιστά καλώδια, μια οθόνη και μια αρκετά μεγάλη ποσότητα δυναμίτη. Το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάνε και να αφήσουν την τσάντα σε ένα μεγάλο άδειο πάρκινγκ και μαζί με τον φίλο του να αποκλείσουν την πρόσβαση σε όσους πέρναγαν από το σημείο, ειδοποιώντας ταυτόχρονα και την αστυνομία.

gf

Μέσα σε λίγες μέρες η ηρωική κίνηση του άστεγου άντρα ήταν πρώτο θέμα σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με την φωτογραφία του Lee Parker να φιγουράρει στα περισσότερα εξώφυλλα των εφημερίδων της Νέας Υόρκης. Ο άστεγος άντρας είχε γίνει ένας ήρωας της πόλης, αφού σύμφωνα με την αστυνομία αν η βόμβα είχε ενεργοποιηθεί, η ποσότητα των εκρηκτικών που βρισκόντουσαν στην τσάντα ήταν ικανή να προκαλέσει μεγάλο αριθμό θυμάτων..

mainn

Ο 52χρονος Donald Goncalves, μόνιμος κάτοικος της γειτονιάς όπου και ανακαλύφθηκε τυχαία ο εκρηκτικός μηχανισμός, θεώρησε ότι η πράξη του άστεγου Lee έπρεπε να επιβραβευτεί καθώς ο ίδιος περνούσε από το σημείο που είχε τοποθετηθεί η βόμβα αρκετές φορές την ημέρα.. Μέσα σε λίγες μέρες και με την βοήθεια των κοινωνικών δικτύων, ο Donald κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 35,000 δολάρια, με ένα μεγάλο μέρος να δίνεται σε ένα ίδρυμα για τους αστέγους της Νέας Υόρκης που βρήκε άμεσα και ένα διαμέρισμα για τον άστεγο ήρωα της πόλης. Ταυτόχρονα και με την δημοσιοποίηση που πήρε η ιστορία απ΄ όλα τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, αρκετές εταιρείες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να προσλάβουν τον Lee Parker, δίνοντας του την ευκαιρία να έχει πλέον και ένα μόνιμο μηνιαίο εισόδημα..

4332

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress