Ο μεθυσμένος πελάτης που έφερε κόσμο στο εστιατόριο!

Το μικρό εστιατόριο του Τζον ΜακΜίλαν στην πόλη Lethridge στην Αλμπέρτα του Καναδά, τον τελευταίο καιρό πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, και ήταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και του λουκέτου, μέχρι που πριν από λίγες μέρες ένας μεθυσμένος και πεινασμένος πελάτης πέρασε την πόρτα του μαγαζιού..

Ο Καναδός Κόλιν Ρος είχε βγει με τους φίλους του για να διασκεδάσουν σε ένα μπαρ λίγα μέτρα από το εστιατόριο Withies Fish and Chips, και αφού ήπιε αρκετά ποτήρια παραπάνω, ήθελε να πάει να φάει κάτι μπας και ξεμεθύσει από τα απανωτά σφηνάκια Jack Daniels που ήπιε στο μπαρ..Μόλις μπήκε στο εστιατόριο και ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα αργά (γύρω στις 11 το βράδυ) μέσα στην ζαλάδα του διαπίστωσε ότι το εστιατόριο ήταν άδειο ενώ αρκετά από τα υπόλοιπα εστιατόρια που ήταν ανοιχτά εκείνη την ώρα ήταν σχεδόν γεμάτα! Αφού παρήγγειλε την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού ψαροκροκέτες με πατάτες τηγανητές έπιασε την κουβέντα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, λέγοντας του με την ειλικρίνεια του μεθυσμένου ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί παρά ένας πεινασμένος μεθύστακας, βάζοντας τα γέλια..

γφφ

Καθώς απολάμβανε το φαγητό του, και άρχισε σταδιακά να συνέρχεται.. είπε στον ιδιοκτήτη ότι με την ποιότητα του φαγητού που έχει θα έπρεπε κανονικά να περιμένουν στην ουρά οι πελάτες για να δοκιμάσουν την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, προσθέτοντας ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει να αυξήσει κατακόρυφα την πελατεία του εστιατορίου!

Του είπε λοιπόν, “κοίτα έχω στο Facebook περισσότερους από 2,000 φίλους, θα κοινοποιήσω μια φωτογραφία του εστιατορίου σου γράφοντας πόσο μοναδικό είναι το φαγητό σου και σου υπόσχομαι σύντομα ότι θα δεις τον κόσμο να έρχεται στο μαγαζί σου” . Όπως και έγινε, ο ξεμέθυστος πλέον πελάτης, την επόμενη μέρα ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook με το εστιατόριο περιγράφοντας με λεπτομέρεια το καταπληκτικό φαγητό που δοκίμασε. Μέσα σε λίγες ώρες η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε κοινοποιηθεί από περισσότερους από 8,000 χρήστες του Facebook, με το εστιατόριο του ΜακΜίλαν να γίνεται viral στην πολιτεία της Αλμπέρτα!

ικ

Τα υπόλοιπα ήρθαν μόνα τους.. και ενδεικτικά για την αποτελεσματικότητα της εκπληκτικής κίνησης του μεθυσμένου πελάτη είναι ότι σήμερα για να δοκιμάσει κάποιος την σπεσιαλιτέ του μαγαζιού θα πρέπει να περιμένει για τουλάχιστον 45 λεπτά μέχρι να έρθει η σειρά του..

Newmail.gr με πληροφορίες από CalgaryNews

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress