Ο μαθηματικός που αποκλείστηκε από τις εταιρείες στοιχημάτων επειδή κέρδιζε συνέχεια!

Ένας μαθηματικός από την πόλη Camden στην Αγγλία ισχυρίζεται ότι οι εταιρείες στοιχημάτων δεν του επιτρέπουν πλέον να στοιχηματίζει καθώς όπως υποστηρίζει έχει βρει έναν τρόπο να μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες να χάσει κάποιο αγώνα.

Ο Richard Saul, που αυτοαποκαλείται μάλιστα ως ο “μάγος των πιθανοτήτων” ισχυρίζεται ότι τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει χιλιάδες λίρες στον ιππόδρομο, προβλέποντας με απόλυτη επιτυχία τον νικητή των αγώνων σε τέτοιο σημείο που όλες οι εταιρείες στοιχημάτων της χώρας τον θεωρούν πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο, αποκλείοντας τον από οποιαδήποτε συμμετοχή σε μελλοντικές ιπποδρομίες! Έχοντας αναπτύξει έναν ιδιαίτερα πολύπλοκο αλγόριθμο και ποντάροντας σχεδόν σε όλα τα άλογα που συμμετέχουν σε κάθε αγώνα, ο ευφυής μαθηματικός έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει κάθε φορά από 400 μέχρι και 6000 λίρες Αγγλίας, με τις εταιρείες στοιχημάτων να τον έχουν βάλει στο μάτι εδώ και αρκετούς μήνες. Ο ίδιος μιλώντας στην τοπική εφημερίδα Camden New Journal, υποστηρίζει ότι σύμφωνα με τον αλγόριθμο που έχει δημιουργήσει μπορεί μέσα σε 20 λεπτά να έχει υπολογίσει το άλογο που θα νικήσει την επόμενη ιπποδρομία!

horse

Η αγγλική εφημερίδα απευθύνθηκε και σε μια γνωστή εταιρεία στοιχημάτων προκειμένου να διασταυρώσει αν όντως υπάρχει κάποιος τέτοιος αποκλεισμός από πλευράς τους, και ο εκπρόσωπος μιας εταιρείας τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν για ευνοήτους λόγους στη δημοσιότητα, ανέφερε ότι όντως η εταιρεία του έχει απαγορεύσει στον μαθηματικό να στοιχηματίζει σε αγώνες ιπποδρομίας με την δικαιολογία ότι ο συγκεκριμένος “παίχτης” πόνταρε διαρκώς σε όλα τα άλογα κάτι το οποίο δεν είναι φυσικά παράνομο, απλά το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει χάσει ούτε έναν αγώνα τους έβαλε σε σκέψεις και προχώρησαν στον προσωρινό αποκλεισμό του μέχρι να διερευνήσουν κάποιες καταγγελίες που έχουν για τον συμπαθέστατο μαθηματικό..  Τα συμπεράσματα δικά σας..

Newmail.gr με πληροφορίες από camdennewjournal

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress