Ο Ιταλός που έφτιαξε μόνος του ένα λούνα παρκ!

Σε μια μικρή πόλη της Ιταλίας, στη Νervesa della Battaglia, που βρίσκεται 45 χιλιόμετρα βόρεια από τη Βενετία βρίσκεται το γνωστό εστιατόριο Ai Poppi που έχει γίνει κυρίως γνωστό στην Ιταλία από το μικρό λούνα παρκ που διαθέτει ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο και που έχει κατασκευαστεί ολόκληρο από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου!

par3 par8

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 50 χρόνια όταν ο Bruno Poppi, άνοιξε μια μικρή καντίνα στην περιοχή πουλώντας μόνο λουκάνικα και μπύρες. Μέσα σε λίγο διάστημα η καντίνα του είχε γίνει πασίγνωστη και ο κόσμος έκανε ουρές για να γευτεί τις ιδιαίτερες γεύσεις που είχε προσθέσει στο μενού της καντίνας με τον ίδιο να ανοίγει μέσα σε λίγους μήνες κανονικό εστιατόριο προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί τους εκατοντάδες πελάτες που επισκέπτονταν την περιοχή.

par1 par4

Ακριβώς δίπλα από το εστιατόριο υπάρχει ένα μικρό δάσος και ο Ιταλός εστιάτορας αφού πήρε τις σχετικές άδειες από το Ιταλικό κράτος ξεκίνησε να κατασκευάζει μόνος τους, τρενάκια, τσουλήθρες, κούνιες και μέσα σε λίγα χρόνια είχε ολοκληρώσει ένα πρωτότυπο λούνα παρκ, ίσως από τα λίγα στον πλανήτη που έχουν κατασκευαστεί από έναν και μόνο άνθρωπο!

par2 par5 par6 par7 par9 par10 par11

Πηγές φώτο:

Oriol Ferrer Mesià/Flickr

Alessandra/Flickr

 

 

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress