Ο Ινδός ζητιάνος με τις τραπεζικές καταθέσεις – δανείζει πλέον επιχειρηματίες!

Μπορεί να μην του φαίνεται εκ πρώτης όψεως, αλλά ο συγκεκριμένος Ινδός ζητιάνος είναι αρκετά πλουσιότερος από πολλούς άλλους Ινδούς που ανήκουν στην μεσαία τάξη! Μετά από 8 χρόνια στους δρόμους ως ζητιάνος, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 200.000 ευρώ! Ξεκίνησε πρόσφατα λοιπόν να δανείζει ντόπιους επιχειρηματίες, κερδίζοντας επιπλέον λεφτά από τους τόκους!

Ο Pappu Kumar, ζούσε μια φυσιολογική ζωή και φοιτούσε σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ινδίας. Στα 20 του, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όπου του προκάλεσε μόνιμη παράλυση στο αριστερό του χέρι, και την ίδια περίοδο έχασε και τον πατέρα του που στήριζε οικονομικά όλη την οικογένεια. Ο ίδιος τότε χωρίς καμία οικονομική υποστήριξη και συναντώντας μεγάλα εμπόδια στο να βρει μια δουλειά λόγω του προβλήματος του , αναγκάστηκε να γίνει ζητιάνος.

Το περίεργο είναι ότι μετά από τόσα χρόνια, και αφού για τα δεδομένα της Ινδίας έχει συγκεντρώσει μια μικρή περιουσία, ο Pappu αρνείται να εγκαταλείψει το επικερδές “επάγγελμα” και συνεχίζει να ζητιανεύει σε κεντρικούς δρόμους της Patna, στην Ινδία.

newmail.gr

 

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress