Ο δρόμος που διασχίζει ένα πεδίο βολής!

Αν ποτέ τύχει να περάσετε με το αυτοκίνητο σας από την περιοχή Summental στην Ελβετία, μην εκπλαγείτε αν δείτε ακριβώς δίπλα από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο μεγάλους στόχους γεμάτους με τρύπες από σφαίρες! Προφανώς βρίσκεστε ακριβώς στη μέση του πεδίου βολής της περιοχής με τον κεντρικό δρόμο να βρίσκεται ακριβώς στη μέση και ανάμεσα στους στόχους και στο σκοπευτήριο!

range-3 road-2

Μπορεί να ακούγεται εξωφρενικά επικίνδυνο, αλλά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για την ασφάλεια των οδηγών, καθώς ο δρόμος βρίσκεται αρκετά μέτρα κάτω από το επίπεδο των στόχων και του σκοπευτηρίου, και από την πλευρά μάλιστα του σκοπευτηρίου έχει τοποθετηθεί ένας μεγάλος τσιμεντένιος τοίχος που κρύβει οπτικά ολόκληρο τον δρόμο και έτσι είναι πρακτικά αδύνατον κάποιος σκοπευτής να σημαδέψει προς τον δρόμο και τους ανυποψίαστους οδηγούς!

road-3 road-4

Η Ελβετία είναι μια από τις χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά  οπλοκατοχής και τα σκοπευτήρια φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε κάθε γωνιά της Ελβετικής υπαίθρου. Υπολογίζεται ότι στην Ελβετία υπάρχουν περισσότεροι από 3,000 σκοπευτικοί σύλλογοι με τα μέλη τους να ξεπερνούν τα 150,000 ένοπλα άτομα!

 

Πηγή

shooting-1

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress