Ο άστεγος που βρήκε ένα πορτοφόλι και ανταμείφθηκε με ένα σπίτι!

Ο Woralop ένας 44χρονος άστεγος άντρας από την Ταιλάνδη, είχε μόλις 9 μπατ (25 λεπτά) στην τσέπη του, όταν βρήκε στην μέση του δρόμου ένα πανάκριβο πορτοφόλι Hermes που περιείχε 20,000 μπατ (518 ευρώ) και αρκετές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Με αυτό το ποσό άστεγος άντρας θα μπορούσε να ζήσει άνετα για πολλούς μήνες καλύπτοντας και με το παραπάνω τις βασικές καθημερινές του ανάγκες. Προτίμησε όμως να κάνει κάτι διαφορετικό που τελικά θα άλλαζε τη ζωή του!

η1 η2

Ο ίδιος μόλις βρήκε το φουσκωμένο από τα χαρτονομίσματα πορτοφόλι δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να κρατήσει τα χρήματα, που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη, και έσπευσε αμέσως στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για να το παραδώσει. Ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού ένας 30χρονος επιχειρηματίας ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι είχε βρεθεί το πορτοφόλι του και διαπίστωσε έκπληκτος ότι ο άνθρωπος που το επέστρεψε ήταν ένας άστεγος που δεν είχε λεφτά για να αγοράσει ένα μπουκάλι νερό και ζούσε μόνιμα στους δρόμους, λέγοντας μάλιστα ότι αν ήταν ο ίδιος στη θέση του άστεγου άντρα το πιο πιθανό θα ήταν ότι θα κράταγε το πορτοφόλι με τα χρήματα!

η3

Αφού ευχαρίστησε τον άστεγο άντρα για την εκπληκτική αυτή χειρονομία, του προσέφερε αμέσως δουλειά στο εργοστάσιο του στην Μπανγκόκ την οποία και αμέσως ο Woralop αποδέχτηκε με μισθό 11,000 μπατ (290 ευρώ) το μήνα, και με πληρωμένο διαμέρισμα από την εταιρεία! Ο ίδιος συγκινημένος δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι είναι ευτυχισμένος ότι επιτέλους θα κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι και θα μπορεί να κάνει μπάνιο!

η4

Σε μια εποχή που ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του και πως θα εκμεταλλευτεί με τον χειρότερο τρόπο τον συνάνθρωπο του, το φωτεινό παράδειγμα του Walrop έρχεται να ρίξει μια ακτίνα φωτός και αισιοδοξίας ότι κυκλοφορούν και καλοί άνθρωποι ανάμεσα μας..

Newmail.gr με πληροφορίες από metro

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress