Ο άστεγος που έγινε δισεκατομμυριούχος!

O 46χρονος Khalil Rafiti είναι ο ιδρυτής της εταιρείας SunLife Organics, μια μεγάλης αλυσίδας παραγωγής βιολογικών χυμών που ήδη έχει εξαπλωθεί στις περισσότερες Αμερικανικές πολιτείες και με την εταιρεία να παρουσιάζει εντυπωσιακά κέρδη κάθε χρόνο. Ο Rafiti υπήρξε άστεγος και εθισμένος στα ναρκωτικά σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες γειτονιές του Λος Άντζελες, με τον ίδιο να έχει καταδικαστεί πολλές φορές για διάφορα ποινικά αδικήματα, περνώντας πολλές μέρες στα κρατητήρια των φυλακών της Δυτικής Ακτής.

billionaire-2 billionaire-3 billionaire-4

Πριν από δέκα χρόνια και ενώ η ζωή του είχε φτάσει στο πιο χαμηλό σημείο που μπορεί να φτάσει κάποιος, με τον Rafati να έχει κάνει ήδη δύο απόπειρες αυτοκτονίας, πήρε την γενναία και μεγάλη απόφαση να τα αλλάξει όλα! Ξεκίνησε με έναν μικρό πάγκο στην παραλία του Μαλιμπού, όπου έφτιαχνε φυσικούς χυμούς και τους πουλούσε στους περαστικούς. Οι χυμοί του μέσα σε λίγες μέρες έγιναν ανάρπαστοι και ο κόσμος σχημάτιζε μεγάλες ουρές στην παραλία για να πάρει έναν φυσικό χυμό, όταν οι περισσότεροι πλανόδιοι πωλητές πωλούσαν παγωτά και hot dog, o Rafati έκανε αμέσως την διαφορά σερβίροντας κάτι δροσιστικό και ταυτόχρονα πολύ υγιεινό. Μέσα σε λίγους μήνες ο Rafati είχε αγοράσει το πρώτο του μικρό παραλιακό μαγαζί, με τους χυμούς πλέον να έχουν γίνει δημοφιλείς σε όλη την Καλιφόρνια. Είχε μάλιστα δώσει και διαφορετικά ονόματα σε κάθε χυμό, όπως το “Ελιξήριο της ζωής” , ” Happy” και άλλα πανέξυπνα και πιασάρικα ονόματα που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς συνδυασμούς τροπικών φρούτων που χρησιμοποιούσε, απογείωσαν τις πωλήσεις και την εταιρεία του!

billionaire-5 billionaire-6 billionaire-7

Το ένα μαγαζί άνοιγε μετά το άλλο, και η μεγάλη επιτυχία του Rafati ήρθε όταν άνοιξε ύστερα από τρία χρόνια ένα κατάστημα στο Hollywood, με τους διάσημους ηθοποιούς να σταματάνε κάθε μέρα για να πάρουν έναν χυμό, και με τα κοινωνικά δίκτυα να παίρνουν φωτιά με φωτογραφίες διάσημων ηθοποιών που απολάμβαναν ένα χυμό της εταιρείας SunLife Organics!

billionaire-8 billionaire-9

Σήμερα η εταιρεία του πουλάει χυμούς σε όλες τις πολιτείες ενώ έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες εξαγωγές στην Ευρώπη, όπου οι χυμοί του βρίσκονται στα ράφια των πιο “ψαγμένων” ντελικατέσεν. Οι χυμοί της SunLife Organics, εμπλουτίζονται διαρκώς με νέα συστατικά όπως αλάτι Ιμαλαιών και σπάνια είδη πράσινου τσαγιού, με την εταιρεία να φτιάχνει σχεδόν 30 διαφορετικούς φυσικούς χυμούς. Ο δισεκατομμυριούχος πλέον Rafati, δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν του και από πόσο χαμηλά έφτασε στην κορυφή, προσλαμβάνοντας στην εταιρεία του άτομα που έχουν περάσει από την δύσκολη μάχη των ναρκωτικών, δίνοντας τους μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή..

billionaire-10

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress