Ο άνθρωπος που θα πηδήξει από τα 7,620 μέτρα χωρίς αλεξίπτωτο!

Έχει στο ενεργητικό του περισσότερες από 18,000 ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο, αλλά αυτό που θα επιχειρήσει  αγγίζει τα όρια της τρέλας, με τον Luke Aikins να επιχειρεί να πέσει από αεροπλάνο από το ύψος των 25,000 ποδιών ή 7,620 μέτρων χωρίς να φοράει αλεξίπτωτο και να προσγειωθεί σ΄ ένα δίχτυ που θα είναι και ο στόχος του στο έδαφος!

ταδδδ

Ο Luke Aikins ξεκίνησε τις ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο από τα 12 του χρόνια και μέσα σε λίγα χρόνια είχε φτάσει στο σημείο να κάνει περισσότερες από 800 εξόδους τον χρόνο, κάνοντας εκπληκτικές φιγούρες στον αέρα και ανοίγοντας πολλές φορές το αλεξίπτωτα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Το νέο του εγχείρημα, η ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο μπορεί να ακούγεται εντελώς τρελό αλλά σύμφωνα με την ομάδα που σχεδιάζει αυτό το πρωτότυπο άλμα για τα ρεκόρ Γκίνες, είναι εφικτό!

τατ

Το δίχτυ στόχος που θα πρέπει οπωσδήποτε να πέσει πάνω του ο τολμηρός αλεξιπτωτιστής μιας και δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία… θα καλύπτει μια έκταση μισού ποδοσφαίρου γηπέδου και θα βρίσκεται σε ύψος τουλάχιστον 60 μέτρων από το έδαφος προκειμένου να απορροφήσει την μεγάλη ταχύτητα και το βάρος τους Luke Aikins που θα πέφτει με ταχύτητα τουλάχιστον 200 χιλιομέτρων την ώρα προς τον στόχο του. Μια κανονική ανθρώπινη βολίδα δηλαδή, που θα πρέπει να ακολουθήσει πιστά όλες τις οδηγίες της ομάδας που έχει σχεδιάσει το παράτολμο άλμα καθώς δεν υπάρχει κυριολεκτικά κανένα περιθώριο λάθους..

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress