Ομελέτα με πατάτες και μανιτάρια

Υλικά

3 μανιτάρια ψιλοκομμένα

3 μεγάλες πατάτες

3 αυγά

3 κρεμμύδια

½ πράσο

Αλάτι πιπέρι, λάδ

ι Εκτέλεση 1 Καθαρίζουμε τις πατάτες , τις πλένουμε και τις κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες. 2 βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι το λάδι να κάψει και σοτάρουμε τις πατάτες ανακατεύοντας πολύ καλά. 3 καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το πράσο. Προσθέτουμε τις πατάτες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. 4 ρίχνουμε και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. 5 χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Τηγανίζουμε για δέκα λεπτά σε μέτρια φωτιά. 6 με τη βοήθεια ενός ρηχού πιάτου γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από την άλλη μεριά

Πηγή

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress