Οι καλύτεροι προορισμοί της Ευρώπης για το 2016!

Το European Best Destinations ανακοίνωσε τα 20 καλύτερα μέρη της Ευρώπης για να ταξιδέψει κανείς για το 2016, όπως ψηφίστηκαν από 288.992 άτομα, στον ετήσιο διαγωνισμού του site που διήρκεσε 3 εβδομάδες.

Ταξιδέψτε μαζί μας, στους 10 καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης, με τη σειρά που ψηφίστηκαν:

 

Zadar, Κροατία

Καλωσορίσατε στο Zadar, τον καλύτερο προορισμό της Ευρώπης για το 2016! Η πόλη του Zadar είναι μία πόλη διαφορετική, ήσυχη και ασφαλής, μια σύνθεση παραδοσιακού και μοντέρνου, που θα σας μαγέψει με την ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρά της και με τα πολλά μαγαζιά και εστιατόρια σε χαμηλές τιμές.  Εδώ θα απολαύσετε το “καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο”, σύμφωνα με τον Alfred Hitchcock!

Αθήνα, Ελλάδα

athens

Κι όμως σωστά διαβάσατε, η Αθήνα ψηφίστηκε ως ο δεύτερος καλύτερος προορισμός της Ευρώπης για το τρέχον έτος. Τους λόγους τους ξέρουμε όλοι! Η 3.500 ετών πρωτεύουσα της Ελλάδας, συνδυάζει μαγευτικά την αρχαιότητα και την εξέλιξη, οι επιλογές διασκέδασης που προσφέρει, η ζωντάνια που έχει το κέντρο της και η μοναδικότητα των γειτονιών της την έφεραν επάξια στη δεύτερη θέση!

Plovdiv, Βουλγαρία

plovdiv

Το Plovdiv αποτελεί εξαίρετο προορισμό για τους λάτρεις του καλού κρασιού, του πολιτισμού και της κουλτούρας. Μάλιστα, το 2019 αναμένεται να ανακηρυχθεί ως η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα πολιτισμού.

Nantes, Γαλλία

nantes

Η μοναδική αρχιτεκτονική της πόλης του Nantes μένει στο μυαλό κάθε ταξιδιώτη. Αποτελεί την πόλη “της νεολαίας”, το βιωτικό επίπεδο που παρέχει είναι αρκετά υψηλό, ενώ το 2013 είχε ανακηρυχθεί ως η “πράσινη” πόλη της Ευρώπης.

Azores, Πορτογαλία

azores

Ανάμεσα σε Ευρώπη και Αμερική, τα νησιά Azores παρέχουν καταφύγιο σε όσους αποζητούν ηρεμία, χάρη στα μαγευτικά καταπράσινα τοπία τους, καλό φαγητό, πολιτισμό και μοναδική αρχιτεκτονική.

Παρίσι, Γαλλία

paris

Η πασίγνωστη αυτή πρωτεύουσα της Ευρώπης, η οποία προσελκύει πλήθος επισκεπτών από όλο τον κόσμο, αποτελεί επίσης, έναν συνδυασμό παλιού και νέου. Τα παραμυθένια της τοπία και οι αμέτρητες επιλογές των επισκεπτών της, την καθιστούν αναμφιβόλως ως ένα από τα μέρη που αξίζει κανείς να επισκεφτεί.

Novi Sad, Σερβία

novi sad

Αυτή η πόλη αφήνει ένα όμορφο αίσθημα σε κάθε της επισκέπτη, καθώς είναι γοητευτική, ζωντανή και πολύ προσιτή. Τα υπέροχα ιστορικά της μνημεία και η μοναδική της φιλοξενία μένουν αξέχαστα σε όλους.

Βρυξέλλες, Βέλγιο

brussels

Όποτε κι αν επισκεφτεί κανείς τις Βρυξέλλες πάντα θα δει “κάτι”. Η πόλη των 500 εκατομμυρίων κατοίκων, είναι μονίμως ζωντανή, πολύχρωμη και περιμένει τους επισκέπτες να τους πει την ιστορία της.

Kotor, Μαυροβούνιο

kotor

Το γραφικό Kotor ενδείκνυται για τους λάτρεις της φύσης, της τέχνης και της ιστορίας. Η μπαρόκ αισθητική της σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη κάθε επισκέπτη.

Μιλάνο, Ιταλία

milan

Η πρωτεύουσα του Ρωμαϊκού πολιτισμού, το Μιλάνο, προσφέρει απλόχερα την ιστορία της στους επισκέπτες, καθώς διαθέτει μνημεία, πολλά μουσεία, εκκλησίες, παλάτια και μοναδική αρχιτεκτονική. η ατμόσφαιρά του Μιλάνο είναι εκλεπτυσμένη και μοντέρνα, ενώ παράλληλα η αγορά του θα σας καταπλήξει με τις αμέτρητες επιλογές του.

Newmail.gr

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress