Μπορείτε να κερδίσετε αυτή τη φάρμα γράφοντας απλά μια ωραία έκθεση!

H Norma Burns είναι μια επιτυχημένη αρχιτέκτονας από τις Ηνωμένες Πολιτείες που πέρασε τα τελευταία 18 χρόνια σε μια εκπληκτική φάρμα που είχε αγοράσει στην πολιτεία της Βόρειας Καρολίνας. Τα χρόνια πέρασαν, και η ίδια αποφάσισε να εγκαταλείψει την φάρμα που τόσο αγάπησε και που φρόντιζε για μεγάλο διάστημα. Η ίδια δηλώνει ότι η φάρμα υπήρξε από τα πιο σημαντικά πράγματα που είχε ποτέ στη ζωή της, ωστόσο η φάρμα απαιτεί αρκετές ώρες κοπιαστικής δουλειάς που πλέον δεν μπορεί να διαθέτει, με την Νorma να αποφασίζει να μετακομίσει πλέον προς τον πολιτισμό της πόλης..

Θα περίμενε λοιπόν κανείς, και το πιο λογικό, να πουλήσει την φάρμα της και να εισπράξει τα περίπου 450,000 δολάρια που πρόσφατα εκτιμήθηκε η αξία της από μεγάλο μεσιτικό γραφείο της περιοχής. Η ίδια ωστόσο αποφάσισε να μην πουλήσει την φάρμα της, αλλά να την χαρίσει σε ένα ζευγάρι που θα μπορέσει να την πείσει με μια έκθεση 200 μόνο λέξεων, ότι όχι μόνο θα φροντίζουν την φάρμα και θα την κάνουν ακόμα καλύτερη, αλλά ότι θα γίνει ένα μέρος που θα αφοσιωθούν με όλο τους το είναι. Ο διαγωνισμός έκθεσης με έπαθλο αυτή τη μοναδική φάρμα έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται μέσω της ιστοσελίδας που έχει δημιουργήσει η ίδια, ωστόσο οι υποψήφιοι τυχεροί κάτοικοι της φάρμας θα πρέπει πρώτα να καταβάλλουν μια εγγύηση ύψους 300 δολαρίων για την συμμετοχή στον διαγωνισμό..

Εκτός από τα 300 δολάρια συμμετοχής, αυτοί που συμμετέχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν έστω και μια τυπική εμπειρία σε αγροτικές δουλειές, με την Norma να εξηγεί ότι δεν θα ήθελε να αφήσει την τύχη της αγαπημένης της φάρμας σε άπειρα χέρια.. Με την λήξη της διορίας του διαγωνισμού, η ίδια θα επιλέξει τα 20 καλύτερα κείμενα και μαζί με μια πολυμελή κριτική επιτροπή θα διαλέξουν το τυχερό ζευγάρι που θα κερδίσει την φάρμα των ονείρων τους!

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress