Με αυτά τα γυαλιά μόνο εσείς διαβάζετε την οθόνη του κινητού σας!

Αλήθεια πόσες φορές σας έχει συμβεί, να διαβάζετε τα μηνύματα στο κινητό σας και να έχετε δίπλα σας τον κλασικό που όλος τυχαίως το βλέμμα του είναι καρφωμένο στην οθόνη του κινητού σας.. γνωστή σκηνή.. συμβαίνει σε όλους μας και ευτυχώς που υπάρχουν εφευρέτες που βρήκαν λύση και για αυτό το πρόβλημα..

γά3

Ο Σελάλ Γκόγκερ, από την Τουρκία κατασκεύασε τα πρώτα γυαλιά που επιτρέπουν μόνο στον ιδιοκτήτη του κινητού να βλέπει την οθόνη του, καθώς σε όλους τους άλλους εμφανίζεται απλά μια λευκή οθόνη! Ο ίδιος διαθέτει κατάστημα επισκευής κινητών τηλεφώνων, και έχοντας πέσει και ο ίδιος “θύμα” όλων των περίεργων που στο λεωφορείο διάβαζαν παρέα τα email του… κατάφερε μετά από μήνες δοκιμών να κατασκευάσει τα πρώτα γυαλιά που κάνουν το κινητό μια προσωπική υπόθεση!

γλασ2

Αν και ίδιος δεν θέλει να αποκαλύψει λεπτομέρειες για αυτή την πρωτοποριακή ανακάλυψη για προφανείς λόγους, η βασική αρχή που είναι βασισμένη η τεχνολογία των γυαλιών είναι ότι ένα ειδικό τσιπ που είναι εγκαταστημένο στην οθόνη του κινητού την κάνει να φαίνεται άσπρη αποκρύπτοντας όλα τα στοιχεία, και με ένα άλλο τσιπ που βρίσκεται εγκατεστημένο στα γυαλιά, με έναν τρόπο ξεμπλοκάρει την λευκή οθόνη και επιτρέπει σε αυτόν που τα φοράει να βλέπει καθαρά την οθόνη, αφήνοντας τους περίεργους να αναρωτιούνται τι διαβάζει σε μια λευκή οθόνη και πολύ περισσότερο τι πληκτρολογεί πάνω σε μια λευκή οθόνη…

 

Πηγή 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress