Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη εκστρατεία στήριξης του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη εκστρατεία στήριξης του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, που οργάνωσε και υλοποίησε το Ίδρυμα Ωνάση μέσα από την καινοτόμα πρωτοβουλία crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας «act4Greece». Ο κόσμος που αγαπά τον πολιτισμό και το θέατρο ανταποκρίθηκε θερμά σε αυτό το κάλεσμα, και ο τελικός στόχος των 108.176 ευρώ καλύφθηκε με τη συμβολή όλων σε περίπου ενάμιση μήνα.

 

Στα μέσα Μαρτίου παρουσιάστηκε η 4η κατά σειρά δράση της ψηφιακής πλατφόρμας «act4greece», φιλοδοξώντας να προσδώσει νέα πνοή στην ύπαρξη και τη μελλοντική διαδρομή του Θεάτρου Τέχνης, καθώς είναι επιτακτική η ανάγκη επισκευής και εκσυγχρονισμού των υποδομών των δύο σκηνών που διαθέτει το ιστορικό αυτό θέατρο (Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5 Αθήνα & Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Φρυνίχου 14 Πλάκα).

 

Το Ίδρυμα Ωνάση, στρατηγικός εταίρος του act4Greece και υποστηρικτής της δράσης ενίσχυσης του Θεάτρου Τέχνης, συνέδραμε πρώτο, προσφέροντας το μισό του ποσού αυτού (54.100 ευρώ), ξεκινώντας παράλληλα μία μεγάλη εκστρατεία ενεργοποίησης των ανθρώπων που αγαπούν και πιστεύουν στην αξία της θεατρικής παιδείας. Χρειάστηκε το μισό από το προβλεπόμενο διάστημα και, με μεγάλα και μικρά ποσά, ο τελικός στόχος για να αντιμετωπιστούν οι άμεσες και ζωτικές ανάγκες του ιστορικού θεάτρου επετεύχθη.

 

ΑΠΕ

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress