Μαθήματα Γιόγκα με κατσίκες!

Έχουμε ακούσει για διάφορες παραλλαγές των μαθημάτων Γιόγκα, όπως Γιόγκα γέλιου, Γιόγκα γυμνιστών και πολλές άλλες ιδιαίτερες παραλλαγές… με την τελευταία “προσθήκη” να έρχεται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με την Γιόγκα με κατσίκες να έχει ήδη γίνει sold out για τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο..

goat4432 goattewe

Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ανήκει στην Lainey Morse, μια επαγγελματία φωτογράφο από το Όρεγκον των ΗΠΑ που είναι ιδιοκτήτρια μια τεράστιας φάρμας στην περιοχή Williamete Valley. Μετά από μια σειρά προβλημάτων υγείας η ίδια αποφάσισε να εγκαταλείψει το επάγγελμα της φωτογράφου και να ξεκινήσει να ασχολείται με την φάρμα της, ψάχνοντας να βρει έναν τρόπο να εκμεταλλευτεί εμπορικά την μεγάλη έκταση που είχε. Στην αρχή ξεκίνησε να νοικιάζει τον χώρο της φάρμας για μεγάλες δεξιώσεις γάμων, όταν μια μέρα μια καλεσμένη στην φάρμα την πλησίασε και την ρώτησε αν θα μπορούσε να νοικιάσει για μια μέρα την φάρμα της προκειμένου να κάνει ένα μάθημα Γιόγκα.. Η Lainey αμέσως δέχτηκε καθώς είδε μια νέα προοπτική να ανοίγεται για την φάρμα της, με το πρώτο μάθημα στην φάρμα να σημειώνει τεράστια επιτυχία καθώς οι φωτογραφίες της φάρμας στην διαφήμιση των μαθημάτων Γιόγκα, έγινα μέσα σε λίγες ώρες viral στο διαδίκτυο..

goa42312 main

Την ώρα του μαθήματος Γιόγκα εμφανίστηκε ένα κοπάδι με κατσίκες, που άρχισε να βόσκει ανάμεσα στους μαθητές της Γιόγκα, με ορισμένες μάλιστα να κάθονται και πάνω στα ειδικά χαλάκια της Γιόγκα παρακολουθώντας με ενδιαφέρον το μάθημα.. Οι συμμετέχοντες στο μάθημα δεν έδειξαν καθόλου να ενοχλούνται από την παρουσία των κατσικών στη φάρμα, αλλά δήλωσαν μετά την λήξη της συνεδρίας ότι βλέποντας τις κατσίκες να βόσκουν και να τρώνε το γρασίδι με τον χαρακτηριστικό τους τρόπο, ένιωθαν πιο ήρεμοι και πιο κοντά στη φύση, με τις κατσίκες να παίζουν ενεργό ρόλο πλέον στα μαθήματα!

Πηγή: oregonlive

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress